Home / Entertainment / Zangeressen / Sabrina van Bakergem

Zangeres Sabrina van Bakergem

Over de zangeres...

Sabrina is met al haar ervaring een veelzijdige entertainer, die zowel kan zingen als acteren! Als gediplomeerd visagist kan ze op verzoek verschillende typetjes creëren en gaat ze helemaal op in haar rol.

Maar haar passie blijft zingen en dat doet ze met veel overtuiging en plezier. Als geen ander kan zij met haar enthousiasme ieder feest  laten bruisen en zal het voor de gasten moeilijk zijn om te blijven zitten!Sabrina van Bakergem

Sabrina van Bakergem, geboren op 11 september 1984 en woonachtig in Rotterdam. Vanaf 2000 heeft zij verschillende theater-, zang- en dansopleidingen gevolgd, onder andere bij de SKVR en de Dansschool Rotterdam.

Ook heeft Sabrina een aantal theater workshops gevolgd. Sinds 2002 is zij tevens gediplomeerd visagist. Zij speelde mee in onder andere Grease, Future Now, Mc Beth en The wizard of Oz.

We kennen het werk van Sabrina ook van commercials voor ABN-AMRO, WTC Rotterdam en Interpay en aan de Nederlandse speelfilms Pietje Bel 2, Ellis in Glamourland, Amazones en de televisieserie Costa.

Vanaf januari 2005 is Sabrina fulltime als entertainer, rollenspeler en zangeres te zien en te horen geweest, vooral in verschillende themarestaurants in de omgeving Rotterdam.

Verder treedt zij in het hele land op voor bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften en dergelijke.

Foto's

  • Sabrina van Bakergem

Repertoire

Walking on sunshine Que sera
Let’s get loud  Proud Mary 
I will survive  You’ve got a friend 
Let me entertain you I’ve got the music
Paradise by the dashboard light Hemel en aarde 
Dancing queen Mama mia 
I’m so exited Big spender
You’re still the one  Right here right now 
Fire  I love rock & roll
Ome Jan Flashdance ( What a feeling)
Sacrifice Hopelessly devoted 
Heaven (up tempo)  Foolish games 
Beautiful disaster  Can’t fight the moonlight
Valerie Ik voel me zo verdomd alleen
Favourite things Do-re-mi
Toveren Like a virgin
How do I live Last dance

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Sabrina.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest