Home / Entertainment / Zangeressen / Peggy

Zangeres Peggy

Over de zangeres...

Peggy heeft in verschillende culturen het vak van entertainment mogen leren. In Sri Lanka, Italië en tegenwoordig gelukkig weer in Nederland heeft zij al haar ervaring meegenomen en verbeterd. Na wat zanglessen heeft ze al menig talentenjacht gewonnen in haar jeugd en heeft ze ook eigen singles opgenomen. Kortom, een veelzijdige zangeres waar we in de toekomst nog veel van gaan horen!

Peggy

Op 13 november 1982 werd zij geboren uit Nederlandse vader en een Indonesisch/Italiaans/Nederlandse moeder. 
Van haar ouders heeft zij eigenschappen van hun verschillende culturen mee gekregen, zoals de oer Hollandse nuchterheid, de Indonesische gastvrijheid en de stem van een vrouwelijke Italiaanse tenor. 
Tijdens haar 5 jarige verblijf in Sri Lanka wist zij al op 7 jarige leeftijd regelmatig de gasten van het Ramada Renaissance hotel te verbazen met een schitterend vleugelspel in de lobby bar. 

Bij haar terugkomst in Nederland raakte de jonge Peggy gemotiveerd om te gaan zingen, geïnspireerd door iconen als Janet Jackson, Mariah Carey en Whitney Houston. 

Vanaf dat moment mocht zij van haar ouders na enig aandringen op zangles. 

Hieruit bleek al snel dat zij gezegend was met een goede stem, die in de loop der jaren meer begon te groeien en te ontwikkelen. 

Op 14 jarige leeftijd is zij op advies van haar zangpedagoge gaan deelnemen aan talentenjachten, wat niet onopgemerkt bleef bij de liefhebbers. 

Hier kwamen verschillende aanbiedingen uit voort, maar Peggy besloot eerst haar studie te voltooien. 
Na haar opleiding aan Internationale school te hebben afgerond, heeft zij zich nu volledig op haar zangcarrière gericht. 
Begin 2005 heeft Peggy een eigen Album uitgebracht met covers van diverse artiesten.

Foto's

  • Peggy

Repertoire

Ballads Dance
Disco Latin
Nederlandstalig Pop
R&B Soul
Top 40  

En vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Disco Diva.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest