Home / Drive-in Shows / Verenigingsfeesten

VERENIGINGSFEESTEN

Bij u op de vereniging een onvergetelijk feest met een professionele drive-in show te duur? Nee!

 

Bij Ocean Entertainment kunt u tegen een scherpe prijs een avondvullende drive-in show boeken met goed geluid en een schitterende lichtshow.

VOORAFGAAND

We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een kennismakingsgesprek geeft u aan wat uw wensen zijn.

Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen, als het even kan zorgen we ervoor dat het zelfs nog iets beter is. 

TIJDENS DE AVOND

Ocean Entertainment verzorgt verenigingsfeesten op maat.
Een voetbalfeest is anders dan een T-dansant bij de hockeyvereniging en een feest op de jachthaven is anders dan een feest op een tennisclub.

Om welke vereniging het ook gaat, met de Ocean Drive-in Show weet u zeker dat u tegen een scherpe prijs een goede installatie met goede discjockeys in huis haalt.

Onze discjockeys zijn allround en hebben muziek van de jaren 50 tot aan de huidige Top 40. Naast het draaien zijn zij ook in staat om te presenteren en het feest op te zwepen. 

U kunt uw feest een thema meegeven. Ook dan zullen wij er alles aan doen om helemaal mee te gaan in het thema. Zowel muzikaal als qua kleding en decor.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast een standaard drive-in show is het uiteraard mogelijk om extra entertainment bij te boeken. Enkele voorbeelden zijn een zanger of zangeres, een goochelaar of dance-acts. 

Ook is het mogelijk om extra licht en/of geluid bij te boeken om het allemaal nog spectaculairder te maken.

Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties.
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest