Home / Drive-in Shows / Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DRIVE-IN SHOWS

Vragen staat vrij!

 

Met de Veelgestelde vragen proberen wij u antwoord te geven op de meest gestelde vragen aan Ocean Entertainment over drive-in shows. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik op een van de onderstaande onderwerpen om alles te weten te komen over onze drive-in shows.

Over de muziek

Welke muziek draaien jullie?

Dit is de moeilijkste vraag om te beantwoorden, maar verreweg de meest belangrijke. We hebben geen vaste speellijst die we draaien. Iedere disco moet een uniek feest zijn. We maken gebruik van een grote muziekcollectie, maar weten ook wat goed werkt op een feest. De meeste feesten hebben twee belangrijke muzikale hoofdingrediënten. Een deel van de avond bestaat normaal uit populaire muziek dat zich heeft bewezen keer op keer te werken. Het andere deel bestaat normaal uit verzoekplaten van u en uw gasten. Deze 'mix' werkt avond na avond doordat we spontane verzoekjes kunnen afwisselen met een vaste basis van 'floorfillers'. U krijgt 'het beste uit twee werelden'. Unieke en persoonlijke muziek en een volle dansvloer.

Hoe actueel is jullie muziekcollectie?

Onze muziekcollectie wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste muziek. We hebben alle meest gangbare hits uit de hitparades. Ook nummers die de hitparades niet halen, maar wel erg populair of goed zijn worden toegevoegd aan de muziekcollectie.

Kunnen we jullie een lijst geven met nummer die gedraaid moeten worden?

Ja, één maand voor het feest is er altijd nog even contact om de muzikale voorkeuren door te spreken. U kunt ons een lijst geven met de te draaien nummers. Let er wel op dat u de lijst niet te lang maakt. Wanneer u een erg lange lijst maakt is de avond te gericht, waardoor er geen vrijheid meer is. Dit kan erg saai worden voor uw gasten en neemt de behoefte aan een DJ bijna weg.

Kunnen we ook doorgeven wat we absoluut niet willen horen?

Graag zelfs! Naast de verzoekplaten en genres die juist wel voorbij moeten komen is het minstens net zo belangrijk dat een DJ niet per ongeluk muziek draait wat helemaal niet gewenst is. Het is slim om vooraf aan te geven welke nummers gevoelig kunnen liggen of wat je helemaal niet leuk vindt.

Wat gebeurt er als onze verzoeknummers niet werken tijdens het feest?

Onze DJ zal de verzoeklijst samen draaien met andere populaire nummers, dus dit zal niet snel gebeuren. Mocht uw verzoeklijst echter niet het gewenste effect op de dansvloer geven kunt u de DJ aangeven te veranderen van muziek. Hij zal dan nummers gebaseerd op u en uw gasten kunnen uitzoeken door goed naar het publiek te kijken.

Draaien jullie ook verzoekjes van onze gasten?

Dit doen we graag, maar we zorgen er wel voor dat het binnen de stijl blijft die binnen jullie wensen valt.

Draaien jullie afgezaagde nummers, zoals 'De Vogeltjesdans'?

Deze vraag krijgen we bijna dagelijks. Het is uw feest, dus we draaien de muziek die u wilt horen. Het bovengenoemde voorbeeld is niet een plaat die we uit onszelf snel zouden draaien.

Hoe regelen we onze eerste dans?

Wij vragen u vooraf om uw openingsdans en eventuele afsluiter door te geven. Het is slim om zelf een CD mee te nemen naar het feest, omdat onze muziekcollectie is gebaseerd op CD-singles. Steeds meer mensen kopen tegenwoordig albums. Dit kan problemen veroorzaken omdat een 'radio edit' of CD-single versie kan verschillen met de versie op het album (denk aan de lengte, andere coupletten e.d.). Door ons te voorzien van de CD kunnen we problemen met verschillende versies voorkomen worden.
Wanneer u zelf speciaal voor de avond een CD brandt, zorg er dan voor dat de CD afspeelt in een normale CD-speler (in uw HIFI-set of in de auto) en niet alleen op de computer waarop u de CD heeft gemaakt. Bij twijfel kunt u de CD vooraf aan ons opsturen, zodat we hem kunnen controleren op onze apparatuur. Uiteraard krijgt u na afloop van uw feest uw CD's weer terug.

Hoe laat draaien jullie de openingsdans?

Wanneer u wilt dat wij die draaien. Gemiddeld gebeurt dit tussen 21.00 uur en 21.30 uur, maar we wachten op een teken, omdat het vooraf moeilijk te plannen is hoe de avond gaat lopen. Wanneer u op de avond van gedachte veranderd en geen openingsdans wilt dansen is dit geen probleem.

Draaien jullie de hele avond harde muziek?

We zijn ons er goed van bewust dat op de meeste feesten de meeste gasten bij willen praten. Dit is lastig wanneer de muziek te hard staat, waardoor u heel de avond moet schreeuwen. In het begin van de avond staat de muziek op spraakvolume, zodat u en uw gasten rustig kunnen praten. Later op de avond zal de muziek harder gaan, zodat iedereen lekker kan dansen.
Wanneer de muziek op de avond te hard of te zacht staat, kunt u dit doorgeven aan de DJ. Deze zal het volume dan graag aanpassen naar uw wensen.

Wat gebeurt er met onze verzoekplaten als we uitlopen?

We doen altijd ons uiterste best om alle nummers van uw verzoeklijst te draaien. Wanneer uw evenement uitloopt en daardoor het feest later begint, kan het mogelijk zijn dat niet alle verzoekplaten gedraaid kunnen worden. In dit geval zal de DJ de meest populaire platen van de lijst draaien.

Draaien jullie ook gemengde huwelijken?

Jazeker, we kunnen hier de muziekkeus op aanpassen en het is ook mogelijk om eigen muziek aan te leveren voor tijdens het feest.

Draaien jullie ook homohuwelijken?

Ja, waarom niet?

Over de service

Hoe weten we dat er niet iemand anders komt op mijn feest?

Wij besteden geen shows uit aan anderen. Wij nemen geen boekingen aan, om er vervolgens een vreemd bedrijf op af te sturen. Er komt altijd een disco van Ocean Entertainment.

Waarom is Ocean Entertainment anders dan andere drive-in shows? 

Ocean Entertainment is een professioneel bedrijf dat nu (met inmiddels de tweede eigenaar) al bijna dertig jaar actief is. We hebben een BTW-nummer en we zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We zijn volledig verzekerd en werken uitsluitend met getraind personeel. Ocean Entertainment is een bedrijf, geen hobby. We investeren veel geld in onze muziekcollectie en apparatuur. Andere drive-in shows werken vaak uit hobby en kunnen deze investeringen vaak niet realiseren, door een lagere afzet. We werken vanuit een bedrijfspand en nodigen klanten uit om ons te ontmoeten op ons kantoor. We hebben regelmatig training en uitleg voor ons personeel en hebben de nodige kennis om technische problemen op te lossen.
Er is uiteraard heel erg veel concurrentie in drive-in shows, maar er zijn er maar een paar die een professioneel bedrijf hebben opgebouwd.

Hebben jullie referenties?

Ja, we krijgen regelmatig dankwoorden van onze klanten via de post, telefoon of e-mail. Een overzicht van de bedrijven, instellingen, locaties en boekingsbureaus waarvoor Ocean Entertainment actief is geweest kunt u vinden op onze referentiepagina onder het kopje 'over Ocean'.

Verzorgen jullie alleen drive-in shows? 

Nee, naast de drive-in shows die we in eigen beheer uitvoeren, kunt u ook bij ons terecht voor het boeken van artiesten en acts, concept roadshows en de verhuur van licht, geluid, effectmachines en attracties.

Kunnen we een microfoon gebruiken voor een speech of een optreden?

Voor een stukje of een speech zijn altijd minimaal 2 (draadloze) microfoons ter beschikking. Deze kunt u kosteloos gebruiken. Indien u extern geboekt professioneel entertainment hebt op uw feestavond, kunt u er voor kiezen om deze act gebruik te laten maken van onze licht- en geluidsset. Hiermee bespaart u niet alleen ruimte op uw dansvloer doordat u geen dubbele apparatuur hoeft neer te laten zetten, maar een artiest kan ook goedkoper zijn als hij geen licht- en geluidsapparatuur hoeft mee te nemen. Voor professioneel entertainment rekenen we wel een vast bedrag aan inprikkosten.

Wat gebeurt er als de DJ ziek is?

Dit is één van de voordelen van de grootte van ons bedrijf. We hebben meerdere allround DJ's die allemaal kunnen werken met het 'Ocean-concept'. We hebben meerdere shows tot onze beschikking, die elk met twee personen worden bemand. Hiermee kunnen we altijd ziekte, vakantie en ongelukken opvangen.

Kunnen we het telefoonnummer krijgen van de DJ voor op de dag zelf?

Mocht u vragen of zorgen hebben op de dag van het feest kunt u gewoon naar ons kantoor bellen op 010-4602547. Dit nummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Mocht u een telefoonnummer van ons willen doorgeven aan de locatie, ceremoniemeester of eventmanager kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Indien u niet direct iemand aan de lijn krijgt, spreek dan een voicemail in, zodat wij direct kunnen terugbellen.

Een van mijn gasten heeft last van epilepsie, gebruiken jullie strobe-licht?

De meeste discopakketten bevatten knipperende lichteffecten, die in de kosten zijn inbegrepen. Stroboscoopeffecten worden normaal gesproken alleen op de tweede helft van de avond (met intervallen) gebuikt. Bij twijfel kunt u de behoeften van uw gast doorgeven, zodat wij eventueel stroboscopisch licht kunnen verwijderen uit de show.

Hoe weten we zeker dat jullie alles onthouden waar we om gevraagd hebben? 

In de bevestiging staan alle gegevens van de geboekte show en eventuele extra's. Daarnaast houden we in ons eigen systeem per boeking elektronische notities bij voor muzikale voorkeuren en dergelijke. Ons systeem heeft een constante back-up, zodat de gegevens nooit verloren kunnen gaan.

Kunnen we een keer komen kijken voordat we boeken?

Ja, maar in principe niet op locatie. Het is erg gedateerd om mensen uit te nodigen op andermans feest en wordt veel toegepast door amateur drive-in shows die geen demolocatie hebben, omdat ze vaak vanuit huis werken. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor, waar u kennis kunt maken met onze medewerkers en waar we u de apparatuur en services kunnen laten zien. Ook kunt u impressiemateriaal ontvangen van onze shows.
Met deze informatie is voor veel klanten de behoefte om de show 'in actie' te zien weggenomen. Mocht de behoefte blijven bestaan kunnen we u in eerste instantie uitnodigen om op een openbaar evenement te komen kijken. Het voordeel van deze manier van werken is dat er ook geen vreemde mensen op uw feest komen.

Kunnen jullie de achtergrondmuziek verzorgen tijdens het diner?

Ja, dat kan. Meestal hebben locaties een eigen PA-systeem voor de achtergrondmuziek tijdens het diner. Dit is verreweg de goedkoopste oplossing. Wanneer er geen installatie aanwezig is, of u wilt uw muziek zonder stiltes horen, kunnen wij de achtergrondmuziek voor u verzorgen. Hiervoor moet de show eerder opgebouwd staan en de DJ eerder draaien. De bijkomende kosten hiervan zijn afhankelijk van de tijd waarop er gedraaid moet worden.

Gebruiken jullie professionele apparatuur?

Alle licht- en geluidsapparatuur en de effectmachines zijn van gerenommeerde A-merken. Op de pagina apparatuur, onder het kopje 'over Ocean' staat met welke merken wij werken. We hebben nog nooit uitval gehad van de apparatuur. Wel kan het gebeuren dat de stop eruit klapt wanneer de groep is overbelast. Dit kan met een vrije stroomgroep echter niet gebeuren.

Hebben jullie een demo-cd of dvd die jullie kunnen opsturen?

We hebben er nog nooit één gemaakt, omdat we geloven dat dit geen voordeel biedt aan onze klanten. Het is makkelijk om een mix te maken van een x-aantal minuten, maar het geeft niet aan hoe de DJ reageert op een leeglopende dansvloer. Een goede DJ houdt het publiek en hun reacties constant in de gaten bij ieder nummer dat hij draait. Dit geeft aan wat er als volgende gedraaid moet worden en dat is onmogelijk om op een demo weer te geven. Tevens kan de muziekkeuze van een demomix u tegenvallen. Wanneer we bijvoorbeeld een mix maken met moderne muziek en u zoekt een disco voor oudere muziek, kunt u het gevoel krijgen dat wij niet de ideale disco zijn voor uw feest, en vice-versa.

Hoe lang draaien jullie?

We draaien zolang als u wilt dat we draaien. De tarieven van de drive-in shows zijn gebaseerd op 5 draaiuren, bijvoorbeeld van 20.00 tot 01.00. Langer draaien is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u extra draaiuren bijboeken. Korter draaien is uiteraard ook mogelijk, echter kunnen wij daar geen korting voor geven.

Kunnen jullie langer doordraaien dan dat jullie geboekt zijn?

Ja, in de meeste gevallen kunt u tijdens het feest aan de DJ vragen om langer door te draaien. Over 10 minuten doen wij niet moeilijk. Wanneer u een extra draaiuur wenst, kunt u dit overleggen met de DJ. Wanneer de show of de DJ niet door moet naar een volgende opdracht, kunt u met hem een nieuwe eindtijd afspreken. De prijzen voor meeruren staan vermeld in de offerte. Let er wel op dat de locatie het toelaat dat er nog even doorgefeest wordt.

Met hoeveel personen komen jullie?

Bij de meeste shows komen wij met twee personen. Een DJ en een lichtjockey. Soms kan het gebeuren dat er drie personen komen. Dit gebeurt bij hele grote shows of wanneer er iemand opgeleid wordt om actief te worden binnen Ocean Entertainment. U zult als klant geen last hebben van de 'opleiding'. Ook kan het voorkomen dat er slechts 1 iemand komt. Dit gebeurt zo nu en dan bij kleine opzetten.

Over de locatie

Hoe lang hebben jullie nodig om op te bouwen?

Normaal gesproken duurt het opbouwen 45 minuten tot een uur, afhankelijk van het pakket wat u kiest. Wanneer het feest niet op de begane grond is moet u een half uur extra rekenen. We zijn meestal binnen een half uur tot drie kwartier na het feest weer afgebouwd en klaar om te vertrekken.

Hoe laat beginnen jullie meestal?

We beginnen wanneer u wilt dat we beginnen. De populairste starttijd is 20.00 uur, maar het is uw keuze. Het kost niets meer wanneer u eerder of later wenst te beginnen. Een show heeft standaard 5 draaiuren. Het kost wel meer om dit naar wens te verlengen.

Hoeveel stroom gebruikt jullie show?

Voor drive-in show met licht moet worden voorzien in twee vrije stroomgroepen van 220 Volt/16 ampère. Voor een drive-in show met alleen geluid is één vrije stroomgroep van 220 Volt/16 ampère voldoende. Tevens kunnen wij in plaats van twee vrije stroomgroepen gebruik maken van krachtstroom 380 Volt / 3 x 16 ampère. Wanneer de locatie over een krachtstroomaansluiting beschikt kunt u dit aan ons doorgeven, zodat wij de juiste bekabeling mee kunnen nemen.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

Normaal gesproken hebben we 6 x 3 meter nodig voor een standaard show, 5 x 3 meter voor een kleine show en 4 x 3 meter voor een budget show of geluid. Onze meubels zijn door een modulair systeem flexibel. Hierdoor kunnen we een smallere opstelling maken in kleine of aparte ruimtes en een grotere opstelling om bijvoorbeeld een podium op te vullen.

Hoe laat stoppen jullie meestal met draaien?

We stoppen wanneer u wilt dat we stoppen. De populairste eindtijd is 01.00 uur, maar het is uw keuze. Wij werken niet met een nachttarief, waardoor u duurder uit bent als u later stop. Denk er aan dat u bij uw locatie controleert hoe laat de bar dicht gaat, hoe laat de muziek en/of het entertainment moet stoppen, wanneer van toepassing en hoe laat er niemand meer in het gebouw mag zijn.

Werken jullie door het hele land?

Ja, u kunt ons boeken door heel Nederland en Vlaanderen. We zijn gevestigd te Vlaardingen, vlak bij Rotterdam. Vanuit onze standplaats zijn 100 kilometers inclusief. Hierbuiten zijn wij genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen van € 0,35 per kilometer.

Is het voor jullie noodzakelijk de locatie vooraf te bezoeken? 

Nee, de meeste locaties zijn voor ons bekend terrein. Wanneer de locatie nieuw (of nieuw voor ons) is nemen we contact op met de locatie en verzamelen we de noodzakelijke informatie om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt.

Kunnen jullie de show eerder opbouwen?

Ja, we kunnen de apparatuur opbouwen op het moment dat het u het beste uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld in de middag of voor het diner om overlast te voorkomen. Eventuele extra kosten hangen erg af van de locatie en de tijd waarop de set klaar moeten staan.

De locatie heeft een rookmelder en/of een geluidsbegrenzer, kunnen jullie hier werken?

We kunnen werken in locaties met zowel een rookmelder als een geluidsbegrenzer. Het geluidsniveau wordt aangepast naar de toegestane limiet van de locatie. Deze methode van volumecontrole is heel gewoon zou geen problemen moeten kunnen veroorzaken als de geluidsbegrenzer goed is ingesteld. Let wel op dat we gebonden zijn aan het toegestane volume, gesteld door de zaaleigenaar. Wanneer dit te zacht blijkt te zijn moet u contact zoeken met de manager van de zaal.

Is een bellenblaas- of rookmachine schadelijk voor de vloer van de zaal of onze kleding?

Nee, in beide gevallen werken wij met professionele vloeistoffen die geen schade aanbrengen aan de locatie of aan kleding.

Over de DJ

Met wat voor DJ's werken jullie?

Onze DJ's zijn tussen de 20 en 35 jaar. Ze zijn intelligent, stipt, netjes en gezellig. Ze hebben allemaal een extreme passie voor muziek en zijn allen getraind tot hetzelfde hoge niveau. De DJ's zijn vertrouwd met de microfoon en kunnen de muziek strak zonder stiltes doorstarten en mixen wanneer dit gewenst is. Ze hebben tevens allemaal ervaring met het draaien op allround feesten.

Moet ik de DJ van eten en drinken voorzien? 

Een maaltijd is niet verplicht, maar zou wel op prijs worden gesteld. U moet zich realiseren dat onze DJ's soms al drie tot vier uur voor de aanvang van het feest moeten vertrekken en daardoor lange dagen maakt.
Conform de voorwaarden voorziet u de DJ's van een redelijk aantal consumpties. Onder redelijk verstaan wij minimaal 1 per uur. Zo zult u merken dat de DJ's ook een stuk vrolijker zijn.

Wat voor kleding dragen jullie tijdens het feest? 

Onze DJ's draaien normaliter in bedrijfsoverhemd met daaronder een pantalon en net schoeisel. Wanneer u een themafeest geeft kunnen we wanneer u dit wenst ook gekleed komen in de stijl van het thema.

De leeftijd van mijn gasten varieert heel erg. Kunnen jullie ze allemaal aan het dansen krijgen?

We hebben veel ervaring in het draaien van feesten waarbij de leeftijd varieert. Door gedurende het feest af te wisselen in genres zal iedere gast zich kunnen vermaken en niemand verveeld raken. Onze DJ's zijn expert in het 'lezen' van een dansvloer. Ze weten wat ze als volgende moeten draaien en zijn gewend om muziek te draaien voor alle leeftijdscategorieën. 

Kunnen we de DJ vooraf spreken?

In principe heeft u al het contact met ons kantoor. Via ons beveiligde online systeem kan de DJ van uw avond bij alle gegevens. Hiermee kan de DJ zich goed voorbereiden. Op de avond zelf kunt u met de DJ alles nog even doorspreken. Dit heeft als voordeel dat, bij uitval of ziekte, alle informatie centraal opgeslagen wordt en dus ook de "nieuwe" dj van alles op de hoogte is. Wanneer u echt contact wenst met de DJ kunt u deze altijd nog telefonisch spreken of ontmoeten op ons kantoor. 

Praat de DJ de hele avond aan elkaar?

Het concept 'plaatje-praatje' is erg gedateerd. Voor de meeste feesten proberen we de muziek voor zichzelf te laten spreken. Uiteraard maakt de DJ het wel gezellig, breekt het ijs en stelt uw gasten op het gemak. Hij doet mededelingen over verzoekjes, introduceert een eventuele eerste dans en geeft de standaard mededelingen door (voor bijvoorbeeld de opening van het buffet en parkeerproblemen). De DJ's hebben richtlijnen voor het gebruik van de microfoon en begrijpen dat muziek het belangrijkste element van de avond is. Wanneer u juist wel veel presentatie wenst, kunt u dit vooraf aangeven, zodat wij aan deze wens kunnen voldoen.

Houdt de DJ pauze?

Nee, in principe houdt de DJ geen pauze. Er wordt non-stop gedraaid, tenzij anders gewenst. Uiteraard zal de DJ wel de muziek uitzetten bij een speech of optreden.

Over de kosten

Hoe zit het met de betaling?

Voor drive-in shows hoeft u geen boekingskosten te betalen. U hoeft ook geen aanbetaling te doen. U kunt het geld aan ons overmaken of tijdens uw evenement contant afrekenen. Wij zijn BTW-plichtig, dus alles wat u betaalt is inclusief BTW.

Moeten we een aanbetaling doen?

Nee, u hoeft bij het boeken geen aanbetaling te doen of boekingskosten te betalen. U betaalt het totaalbedrag ineens.

Waarom kosten jullie meer dan andere drive-in shows?

Dit is omdat we onze basiskosten moeten dekken. Dit zijn kosten die veel hobbyisten niet hebben. We hebben personeelskosten, we investeren in de meest betrouwbare apparatuur, we betalen voor goede kwaliteitsverzekeringen. Betrouwbare en goed onderhouden voertuigen, we betalen belastingen en moeten winst maken. Niet alleen om actief te blijven, maar ook om onszelf te verbeteren. Wanneer u een bedrijf tegenkomt dat erg goedkoop is, vraag uzelf dan af waarom? En vraag u af of u bereid bent een risico te lopen, mocht er iets misgaan, ten opzichte van al uw gasten.

Waarom kosten jullie minder dan andere drive-in shows?

We rekenen u niet voor dingen die u niet nodig hebt. We houden de concurrentie scherp in de gaten en we houden onze uitvoeringskosten zo laag mogelijk. Doordat we onze voertuigen en apparatuur zelf bezitten, waardoor dit geen extra kosten meebrengt. Dit alles bij elkaar stelt ons in staat u ten alle tijden u de laagst mogelijke prijs aan te bieden.

Hoeveel rekenen jullie? 

Dit is niet precies te zeggen. De totaalprijs hangt af van uw wensen en de locatie. Een drive-in show met licht, geluid en DJ boekt u vanaf  € 430.- inclusief 21% BTW. Zonder licht bent u nog voordeliger uit.
Hier vindt u onze prijslijsten:

Over het boeken

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

De beste drive-in shows worden vaak ver van te voren geboekt. Hoe eerder u er bij bent, hoe groter de kans dat wij beschikbaar zijn op de gekozen datum. Wij kunnen meerdere shows tegelijk wegzetten, waardoor de beschikbaarheid groot is. U betaalt geen boekingskosten of aanbetaling, waardoor u beter vroeg kunt boeken. Een ander voordeel is dat eventuele prijsstijgingen niet aan u doorberekend worden. Mocht de prijs zakken, wordt dit voordeel wel aan u doorberekend.

Kunnen we een optie nemen op een datum?

Ja, dat kan. Wij kunnen een datum voor u reserveren, zodat u meer tijd heeft om na te denken. De optie blijft in principe geldig totdat iemand anders contact met ons opneemt voor de desbetreffende datum en we verder geen shows meer beschikbaar hebben. In dat geval neemt iemand van ons kantoor contact met u op om met u te overleggen wat u met de optie wenst te doen.

Hoe weet ik of jullie beschikbaar zijn op een bepaalde datum?

Voor beschikbaarheid kunt u even contact opnemen met ons kantoor. Wanneer u een offerte aanvraagt en de datum blijkt niet beschikbaar te zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Hoe kan ik boeken?

U kunt ons bellen op 010-4602547 of e-mailen naar info@oceanentertainment.nl. Ook kunt u het online boekingsformulier invullen.

Hoeveel kost het om te boeken? 

Niets. Bij Ocean Entertainment betaalt u geen boekingskosten. U betaalt het volledige bedrag wanneer u dat uitkomt. Dat kan vooraf overgemaakt worden of contant tijdens uw evenement.

Krijgen we een contract als we boeken?

Ja, na het boeken ontvangt u een contract met daarin alle relevante gegevens en gemaakte afspraken van uw boeking. Zo bent u er zeker van dat alles klopt.

Wat gebeurt er als we moeten annuleren?

Het moeten annuleren van een feest is nooit leuk. Conform de algemene voorwaarden bent u na het boeken een verplichting aangegaan met ons. Wij hebben daarom ook de verplichting aan u om de datum en beschikbaarheid te garanderen. Indien u, om wat voor reden dan ook, moet annuleren hebben wij wel kosten gemaakt en mogelijk andere klanten moeten teleurstellen.

Wij hebben een annuleringsvoorziening waarmee u tegen een kleine vergoeding (4% van het totaalbedrag), zonder opgaaf van reden tot 24 uur voor het optreden kunt annuleren. Indien u geen annuleringsvoorziening hebt afgesloten zijn wij genoodzaakt annuleringskosten aan u door te berekenen. De exacte kosten vindt u in onze algemene voorwaarden.Mocht het feest op een andere datum alsnog kunnen plaatsvinden zullen wij u, afhankelijk van de datum en beschikbaarheid, tegemoet komen in de kosten.

Indien u een bruiloftsverzekering bij een andere partij hebt afgesloten, let er dan goed op bij welke situaties de verzekeraar uw kosten wel en niet vergoedt.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest