Home / Drive-in Shows / Themafeesten


THEMAFEESTEN

Voor ieder thema een feestje!

 

Ocean Entertainment kan u helpen met het organiseren en aankleden van uw themafeest. Enkele voorbeelden ziet u hieronder. Heeft u zelf een thema bedacht wat hier niet bijstaat? 
Geen probleem! Neem gewoon even contact op voor de mogelijkheden!

APRES SKI

Jodelen op de Après Ski!

 

Beleef het vakantiegevoel opnieuw met de winterse gezelligheid! Een avond waarbij u helemaal uit uw dak kunt gaan met de meest uiteenlopende en vrolijke muziek, gedraaid in 'Skihut Stijl'.

Interactie met het publiek, een vrolijke lichtshow en veel sneeuw maken deze avond compleet!

Optioneel is ook een echte après ski zanger bij te boeken die gezellige herkenbare hits zingtSNOW PARTY

Let it snow, let it snow, let it snow!

 

Met de Snow Party sneeuwt het op uw feest, of de natuur nu wel of niet meewerkt!

Wij leveren u sneeuwmachines, die er een gezellige witte bedoeling van maken. De machines worden geleverd inclusief vloeistof.


In de kerstperiode kunnen kerstmutsen bijgeleverd worden voor al uw gasten.TROPICAL SHOW / JUNGLE NIGHT

Haal de zomer in huis!

 

Heerlijk swingen op de lekkerste tropische muziek! Salsa, merengue, soca en limbo zijn perfecte ingrediënten voor een zomerse avond.

Met heerlijke zomerse krakers waant u zich in een zonovergoten oord. Met de tropical party wordt uw zaak gedecoreerd met palmbomen (kunstbomen). Hierbij krijgt u nog 200 hawaislingers.

Optioneel is een zanger met tropische meezingers, een gorilla die uw gasten onbeperkt snoep en pelpinda's uitdeelt of een spectaculaire Limbo and Fireshow.


SCHUIMPARTY

Bubbelen!

 

Deze, vooral in de zomer populaire party, wordt door Ocean Entertainment geheel verzorgd.

Wij beschikken over een van de betere schuimmachines die een grote hoeveelheid, milieuvriendelijk en veilig schuim produceren. Onze schuimmachine blaast maximaal 125.00 liter schuim per minuut.

We zijn in het bezit van het goedkeuringsrapport van de brandweer en de TUV. Deze show is zowel, onder bepaalde voorwaarden, binnen als buiten te verzorgen. De schuimparty is te boeken in 4 varianten.
In combinatie met de Ocean Drive-in Show een echt feest waarbij je lekker kopje onder kunt gaan.


FLOWER POWER PARTY

Sweet Sixtees!

 

Het gevoel van "Love, Peace & Happyness" is waar het om draait in de tijd van flower power.

Beleef het gevoel opnieuw met muziek van o.a. The Beatles, The Doors en The Stones! De avond zal in het teken staan van het saamhorigheidsgevoel van Woodstock. "Make love, not war!".

De DJ, gekleed in stijl, zal alle hits van toen ten gehore brengen en uw gasten krijgen allen een bloemenkrans. Optioneel bij te boeken is een relaxhoek met een masseuse en geurende wierook.COUNTRY EN WESTERNPARTY

Cowboys and Cowgirls!

 

Terug naar de tijd van cowboys en het Wilde Westen. Terwijl 2 DJ's, gekleed als cowboys, de lekkerste countryhits draaien, kunt u zich ook vermaken met de activiteiten die bij dit thema passen.

Even schieten in de schiettent, een rondje op de rodeostier, uw behendigheid testen met het bierpulschuiven, uw kracht meten aan de armworsteltafel en uiteraard om de dorst te lessen nog even de koe melken.

Op een gegeven moment zal een cowboy het publiek uitdagen om mee te doen met een wedstrijd spijkerbroekhangen. De winnaar wordt uiteraard met een prijs in stijl beloond.HOLLAND PARTY

Oud-Hollandsch vertier!

 

De Ocean Holland Party brengt een avond vol hits van eigen bodem waar door het publiek uit volle borst meegezongen kan worden.

De DJ's zijn uiteraard in stijl gekleed en de lichtshow staat in het teken van rood, wit blauw en oranje.

Om aan het feest nog een extra meezinggehalte toe te voegen is er een optreden van Martin Eden of zanger Gerald. 2 x 30 minuten meezingen met echte Hollandse toppers. Na deze stemmingmakers is het aan Ocean om het feest verder op te luisteren met een mix van alle bekende hits waarbij je kunt dansen of meezingen.

Naast het muzikale feest zijn er ook nog tal van activiteiten. Wat dacht u van 10 Oud-Hollandse spelen verspreid in de zaal. U kunt ook onze even aan zijn uiers trekken voor een glaasje Hollandse melk.

Optioneel kunnen wij ook nog een poffertjeskraam of Koek en Zopie-tent in de zaal plaatsen, vanwaar onbeperkt uitgedeeld zal worden.POPCORN PARTY (100 KILO)

Gevaarlijk lekkere popcorn

 

Met de popcornparty haalt u een party in huis, die geheel in het teken staat van popcorn.

Naast het uitdelen van verse popcorn vanaf een popcornwagentje, ontvangt u een popcornkanon, waarmee popcorn over de hoofden van uw gasten gespoten zal worden. Mogelijk v.a. 25 kilo.

FLUORNIGHT

Een kleurrijk feestje in het donker!

 

Tijdens deze avond zal de locatie gedecoreerd worden met verschillende fluorescerende attributen.

Met een fluornight klein ontvangt u:
* 1000 onbreekbare fluorescerend kunststof glazen
* 5 schoten kabuki (fluorescerende confetti)
* Fluorescerend graniet en granulaat op de vloer
* 3 blacklight guns (400 Watt)
* 250 fluorescerende breekstaven (15cm)

Met een fluornight groot ontvangt u:
* 2000 onbreekbare fluorescerend kunststof glazen
* 10 schoten kabuki (fluorescerende confetti)
* Fluorescerend graniet en granulaat op de vloer
* 6 blacklight guns (400 Watt)
* 500 fluorescerende breekstaven (15cm)

U kunt de fluorparty in los boeken of in combinatie boeken met de Ocean Drive-in Show.BERENPLUCHE PARTY

Voor een BEREN-gezellig feest!

 

Met de berenpluche party geeft u uw gasten een leuke give-away.

Loekie de Leeuw zal tijdens de avond/nacht aan uw gasten pluche beertjes en andere dieren uitdelen. Ook kan het pluche assortiment uw zaak in worden geschoten.
GLITTER PARTY

Glitter and Glamour!

 

Met de glitterparty wordt uw locatie geheel gehuld in glitters. De locatie zal gedecoreerd worden met glitterbollen van diverse maten (50cm, 40cm en 30cm).

Een aantal van de glitterbollen zal worden uitgelicht met spotjes, zodat ze prachtig schitteren. Ook worden er blacklights geplaatst, om de glitters goed uit te laten komen.

Daarnaast krijgt u professionele glitter-confetti shots, glitterspray (om uw gasten met glitter in te sprayen), fluor breekstaafjes en een DJ in glitterkostuum. Te boeken in een grote en kleine variant.KABUKI PARTY (30 BUIZEN)

Een knalfeest met de Kabuki party!

 

Een kabukiparty bestaat uit buizen confettisnippers, die over de hoofden van uw gasten worden geschoten.

De langzaam dalende confetti geeft de indruk van een vuurwerkspektakel. Kabuki-confetti is brandveilig en recyclebaar. Het product voldoet aan de huidige CE-normen. De Kabuki wordt standaard geleverd in de kleuren rood of wit of oranje of een combinatie. Te boeken in een grote of kleine variant.BALLONNENPARTY

Voor een kleurrijk en vrolijk feest!

 

Met de ballonnenparty wordt de locatie aan de binnenkant gedecoreerd met ballonnen in 2 verschillende kleuren: rood-wit of zwart-wit. Andere kleuren kunnen op aanvraag. De hoeveelheid ballonnen is afhankelijk van de grootte van de locatie. De ballonnen worden door het personeel van Ocean Entertainment opgeblazen en opgehangen.


De ballonnenparty is te boeken in een kleine en grote variant. De kleine variant is voor zaken met een maximum capaciteit van 250 bezoekers.BLING BLING NIGHT

Shine bright like a diamond!

 

Bling Bling is hot! Iedereen wil aan elkaar laten zien wie er het meest glimt.
Tijdens deze avond zal er een speciale DJ te werk gaan, gekleed als Pimp en zullen er zogenaamde hookers door de zaal lopen en het publiek voorzien van grote gouden kettingen, ringen, armbanden, gouden zonnebrillen en echte pimp-hoeden.
Terwijl de Bling Bling-muziek uit de speakers dreunt, ziet u overal glittersPANCAKES OF POFFERTJESPARTY

PoffertjesParty!

 

Met deze party kunnen al uw gasten zich tegoed doen aan pannenkoeken of poffertjes. Tijdens de avond zal een kok onbeperkt poffertjes of pannenkoeken uitdelen aan uw gasten uitdelen.

BBQ-FEEST

Een feest in vuur en vlam!

 

Met het standaard BBQ-feest haalt u een kok in huis die voor u en uw gasten 500 hamburgers op een grote barbecue zal bereiden.
Eventuele andere aantallen en soorten vlees zijn in overleg verkrijgbaar.


 

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest