Home / Drive-in Shows / Surpriseparty's

SURPRISEPARTY'S

De leukste feesten die je kunnen overkomen zijn surprisefeesten

 

En dan is het ook wel zo prettig als het feest een echte verrassing is.

In eerste instantie denkt u misschien aan verjaardagen, maar andere voorbeelden kunnen zijn het behalen van een diploma of examen, een jubilerend huwelijk of gewoon zomaar, echt als verrassing.

Bij Ocean Entertainment kunnen wij er in ieder geval alles aan doen om een surprisefeest een echte verrassing te houden!

VERRASSING?

Als het feest een verrassing moet zijn, hebben wij daar de mogelijkheden voor. Als u ons van te voren aangeeft dat u niet wilt dat de jarige iets te weten komt van uw plannen, houden we daar rekening mee. Voorwaarde is dat u dat vanaf het begin duidelijk aan ons meldt.

U ontvangt dan géén post of telefoon thuis.
We maken samen met u duidelijke afspraken hoe we u wél kunnen bereiken, en waar wel post heen gestuurd kan worden als dat nodig is. Post ontvangt u dan ook in een handgeschreven envelop zonder logo's.

VOORAFGAAND

We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een gesprek vooraf bepalen we precies wat uw wensen zijn.

Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het prefect aansluit op uw verwachtingen, als het even kan zorgen we ervoor dat het zelfs nog iets beter is. 

TIJDENS DE AVOND

Tijdens de avond zullen onze ervaren discjockeys u een echt feest laten beleven.

Van de rustige achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zal onze allround discjockey, zonder pauze, verschillende muzieksoorten de revue kunnen laten passeren. 
Uiteraard wordt hierbij veel rekening gehouden met de doorgesproken wensen. Verzoeknummers zijn ook altijd welkom.

Waar nodig is zal de discjockey aankondigingen doen van bijvoorbeeld acts of toespraken.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Een goede aanvulling met een van onze artiesten behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in huis. Wij kunnen u helpen aan de meest uiteenlopende artiesten.

Een andere goede aanvulling is onze goochelaar Ace. Met close-up magie zal hij u en uw gasten keer op keer verbazen.

Ook is het mogelijk bijvoorbeeld een grote bellenblaasmachine of extra licht en/of geluid bij te huren.

Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties. Prijzen van de extra mogelijkheden worden vermeld in onze offerte.
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest