Afhalen, bezorgen of verzorgen?

Schuimparty.net bezorgt u een schuimparty zoals u dat wilt. U kunt bij ons een schuimfeest boeken met de volgende opties:

Schuimparty afhaal: U haalt de machine op en bezorgt deze terug na gebruik.
Schuimparty bezorgd: Wij bezorgen de machine en halen deze op, door heel Nederland!
Schuimparty verzorgd: Wij zorgen voor transport, installatie en bediening!

Voor een Schuimparty afhaal of bezorgd raden wij aan dat u één vast persoon binnen uw organisatie aanstelt als uw 'Schuimparty Manager'. Zorg er voor dat deze persoon de machine afhaalt, of aanwezig is indien we de machine bezorgen. Zo kunnen wij uw schuimparty manager instrueren over de installatie en bediening van de schuimmachine.

Schuimparty afhaal
Indien u kiest voor afhaal zullen we in overleg de afhaal- en terugbezorgtijden afspreken. Dit kan 7 dagen per week op ieder gewenst tijdstip!
Let er op dat transport in een personenauto niet mogelijk is vanwege de tank van 1 kubieke meter. Bij het afhalen zullen wij u instrueren over installatie en bediening van de machine.

Schuimparty bezorgd
Bij bezorgd maken we een afspraak voor de bezorg- en ophaaltijden. Tevens zullen wij degene die de machine in ontvangst neemt instrueren over installatie en bediening van de machine. Geen gedoe met reiskosten: de schuimparty bezorgd is inclusief transport door heel Nederland!

Schuimparty verzorgd

Een schuimspecialist van schuimparty.net zal de machine op de dag van uw Schuimparty bezorgen, installeren, bedienen en weer meenemen na afloop van het feest. Ook voor deze keuze geldt dat transport door heel Nederland inbegrepen is. Wel vragen wij bij installatie één persoon die even helpt met het sjouwwerk.