Home / Roadshows / Schuimparty

SCHUIMPARTY

Als het feest moet bruisen van gezelligheid!

Schuimparty.NET

Met de schuimmachines van Ocean Entertainment zullen uw gasten niet snel droog komen te staan. Onze machines produceren minimaal 25 kubieke meter schuim per minuut en zullen uw gasten bedelven onder een dikke laag schuim. 

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van machines, compleet verzorgde Schuimparty met Drive-in Show of aangevuld met thema, zangers, bands of andere kleine extra’s als Glowsticks of Hawaï kransen.

Voor een volledig aanbod van alle producten, foto's en meer informatie kunt u terecht op Schuimparty.NET.

DE MACHINES

Wij hebben 2 soorten schuimmachines:

Schuimparty.NET

De MBN FC-500 is een schuimkanon dat 25 kubieke meter schuim per minuut kan produceren. Met dit kanon komt u ongeveer 8 tot 10 meter ver, en kunt u met de bijgeleverde tank die een capaciteit van ongeveer 1000 liter vloeistof wel even doorgaan!
Schuimparty.NET

Het kanon kan worden opgehangen door middel van takelen, maar wordt standaard geleverd met een rek op wielen voor installatie op de grond waarbij het dus mogelijk is om het kanon horizontaal en verticaal te richten tijdens gebruik.

Schuimparty.NET

De MBN F-630 mag zich met 30 kubieke meter schuim per minuut een schuimgenerator van formaat noemen.


Schuimparty.NET

U kunt de generator ophangen aan uw plafond om van bovenaf uw zaal vol te zetten met schuim, of hem aan de zijkant plaatsen om het schuim naar voren te stuwen. Ook bij de F-630 krijgt u een tank mee met een capaciteit van 1000 liter.

SCHUIMVLOEISTOF

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijbehorende schuimvloeistoffen. De door ons gebruikte schuimvloeistof is PH neutraal, luchtdoorlatend, bacterieremmend en irriteert niet en is dus veilig. 
Als u een schuimmachine huurt leveren wij de machine, 1 jerrycan van 20 liter schuimvloeistof en 2 extra jerrycans schuimvloeistof die wij op nacalculatie berekenen. Onaangebroken jerrycans kunt u zonder kosten teruggeven, aangebroken jerrycans worden volledig berekend. De verhouding vloeistof/water is 2/100 liter.

DE SCHUIMPARTY MOGELIJKHEDEN

Als u de machine los huurt, zijn er drie mogelijkheden:
- U haalt de machine af en bezorgt deze terug 
- Wij bezorgen de machine en halen deze weer op
- Wij bezorgen de machine en bedienen deze tijdens het feest
- U boekt een Drive-in Show en wij verzorgen het transport en gebruik van de machine

De prijzen zijn als volgt:

  Prijs afhaal Prijs bezorgd Prijs verzorgd
Schuimgenerator MBN F-630 (excl. vloeistof) € 150 € 300 € 500
Schuimkanon MBN FC-500 (excl. vloeistof) € 125 € 300 € 500
MBN Schuimvloeistof 20 Liter (Mengverhouding vloeistof/water is 20/1000) € 150    

De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Voor een Schuimparty met Drive-in Show kunt u een offerte op maat aanvragen via ons offerteformulier op de website of per telefoon of email zodat wij u zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden. Ook voor themafeesten kunt u contact opnemen met ons. Een aantal voorbeelden vindt u bij onze Themafeesten in het menu Drive-in Shows!

DE EXTRA'S

Om de sfeer aanzienlijk te verhogen op uw Schuimparty kunt u er voor kiezen om extra's bij te boeken. Een greep uit ons assortiment:

  Prijs Aantal
Fluorescerende kunststof glazen € 17,50 200 stuks
Glowsticks breekstaafjes € 8,27 100 stuks
Hawaï kransen € 30,00 100 stuks
Blacklight 400 Watt € 15,00 1 stuks
Blacklight Spot € 15,00 1 stuks
Spiegelbol (15 cm) € 4,00 1 stuks
Spiegelbol (20 cm) € 5,00 1 stuks
Spiegelbol (30 cm) € 7,50 1 stuks
Spiegelbol (40 cm) € 10,00 1 stuks
Spiegelbol (50 cm) € 15,00 1 stuks
Motor t.b.v. spiegelbol  € 4,00 1 stuks

De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Ook hebben wij verschillende soorten extra effectmachines, denk hierbij aan rookmachines, bellenblazers of sneeuwmachines. Kijk hiervoor bij Verhuur onder Effectmachines voor meer informatie en prijzen! Ook hebben wij verschillende artiesten als zangers of bands beschikbaar. Kijk hiervoor onder Entertainment voor meer informatie.

VRAGEN & TIPS

Ocean Entertainment heeft al jaren ervaring met Schuimparty’s en wij willen u voorbereiden op wat er komen gaat. Enkele vragen en tips om een Schuimparty vlekkeloos te laten verlopen:

Is het schuim schadelijk?

Nee, ons schuim is luchtdoorlatend, PH neutraal, bacterieremmend en irriteert de huid niet. Let op dat dit voor het schuim geldt, de onverdunde vloeistof kan wel schadelijk zijn, bij direct contact minimaal 15 minuten uitspoelen en bij inname een dokter of huisarts raadplegen. Schuimvloeistof is niet direct schadelijk voor de kleding. U moet echter wel direct na het feest alle kleding die u aan hebt gehad even reinigen. Er zijn momenteel zoveel verschillende soorten kleding, materialen en manieren van stitchen of lijmen dat wij niet kunnen garanderen dat alles tegen de vloeistof bestand is. Sommige lijmsoorten en materialen reageren slecht op vocht in het algemeen, maar komt erg weinig voor. Leren kleding wordt afgeraden! Ook voor vloeren ligt het aan de soort vloer. Er dient door de eigenaar of beheerder van de locatie te worden afgewogen of een schuimparty toelaatbaar is, en Ocean Entertainment kan geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade.

Waar moeten we rekening mee houden?

Natuurlijk moet je bij de eigenaar of beheerder van de locatie nagaan of een schuimparty toegestaan is in verband met vloeren en andere facilitaire zaken. Ocean Entertainment neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade aan locatie, kleding of gasten. Ook is het raadzaam om te vragen wie er verantwoordelijk is voor het opruimen achteraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor de veiligheid in de zaal zijn er ook enkele belangrijke zaken waar je aan moet denken. Stopcontacten moeten bijvoorbeeld worden afgeplakt, en stekkerdozen en verlengkabels mogen natuurlijk nooit op de grond liggen of op andere plekken waar het schuim bij kan komen in verband met kortsluiting. Wij raden ook af om glazen te gebruiken, omdat deze onzichtbaar zijn in het schuim en mensen zich dus kunnen bezeren aan glas. Verbied het meenemen van glazen in de schuimberg of gebruik plastic bekers of kunststof glazen die wij ook aanbieden. Voor meer informatie kijk je bij Schuimparty Extra’s.

Tips:

-Zorg dat uw gasten een extra set kleding meenemen voor de terugreis naar huis.
-Indien mogelijk zorgen voor kluisjes of een andere oplossing om persoonlijke eigendommen veilig te bewaren.
-Infomeer uw gasten om telefoons en dergelijke in een hersluitbaar plastic zakje te bewaren om vochtschade te voorkomen.
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest