Home / Over Ocean

OVER OCEAN ENTERTAINMENT

De 'Ocean Drive-in Show' ontstond 29 jaar geleden. Jan van der Kuijl begon toen met het draaien van platen op familiefeesten. De apparatuur was toen nog eenvoudig en straalde niet echt 'feest' uit.

Sinds 1982 begon het er een beetje op te lijken, want de show werd vervangen door betere en mooiere onderdelen, maar de grote "swing" kwam in 1988. Alles werd vervangen voor professionele apparatuur. De show groeide uit tot één van de meest gewaardeerde shows in de regio. Hierdoor werd besloten om uit te breiden naar meerdere shows.

Wij streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen en er voor u en uw gasten een onvergetelijk feest van te maken!

 

Een hele poos later, in april van het jaar 2001 kwam er wat beweging in het nog altijd goed lopende Ocean. De Ocean Drive-in Show veranderde van eigenaar. De Drive-in is nu in het bezit van Addie van den Berg. Het doel is om de shows nog meer waarde te geven en naast drive-in shows uit te breiden met meer service om zo tot een totaalpakket voor feesten en evenementen te komen. Hierdoor veranderde ook de naam. Ocean Muziekverzorging zou voortaan Ocean Entertainment heten.

Het belangrijkste ingrediënt voor een succesvol optreden is de wens van de klant. Dat was vroeger zo, dat is nu zo en dat blijft zo!

 

Kortom, de huidige generatie Ocean-medewerkers zal zeker vasthouden aan datgene wat is opgebouwd in het verleden. De sfeer die Ocean meebrengt naar een feest is een sfeer die wij als team willen bewaren.

ONZE VERSCHILLENDE KRACHTEN MAKEN EEN STERK BEDRIJF


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest