Home / Over Ocean / Nieuws

6 januari 2014 - Zwanger & Ukkiemiddag Dukdalf Brielle


Op zondag 12 januari is er een Zwanger & Ukkiemiddag in de Dukdalf te Brielle. Hier treft u een stand van ons aan waar we geboorte objecten en pluche geschenken en raamdecoratie tonen en verkopen.

Zo hebben we pluche safaridieren die u los of in een kadoset met 4 verschillende dieren kunt aanschaffen. Ook 3D raambaby's en ooievaars kunt u nu bij ons huren of kopen voor een hele scherpe prijs. Neem gerust een kijkje in ons aanbod geboorte objecten.

1 januari 2014 - Gelukkig nieuwjaar!

Ocean Entertainment wenst u een feestelijk en gezond 2014!

2 december 2013 - Verhuizen

Op 25 maart 2011 zijn we voor het laatst verhuisd, en sindsdien is ons jasje veel te snel veel te klein geworden. Deze week staat er wederom een verhuizing op de planning.

Dit keer verhuizen we naar een groter kantoor met meer spreekkamers, meer werkplekken en een loods die 5 x zo groot is als onze huidige loods. We hopen natuurlijk van harte dat we op deze nieuwe locatie iets langer uit de voeten kunnen.

Ons nieuwe adres zal worden:
Ocean Entertainment
Mercuriusstraat 45
3133 EM Vlaardingen

Wanneer de verhuizing afgerond is, berichten we daarover uiteraard weer op deze nieuwspagina.

10 november 2013 - Sinterklaas en Discopiet


De koude en knusse winter komt er weer aan en dat betekent dat de Sint weer koers heeft gezet naar Nederland. Ook de discopieten zijn weer van de partij om door het hele land de kinderen te laten zingen, dansen en springen.

Ook voor dit jaar hebben we nog een paar plekken in de agenda van de Pieten om met een flinke lading muziek, spelletjes, gekkigheid en soms ook een beetje dommigheid jouw feest te laten spatten van plezier! Kijk even op kinderentertainment voor de shows en neem gauw contact op over de mogelijkheden.

5 november 2013 - Feestfoto's


Het was een erg drukke periode voor onze huwelijksshows. Vele DJ's van ons zijn het hele land door geweest om in alle hoeken van het land dé mooiste dag een knallend einde te geven. Het was zelfs zo druk dat we geen tijd gehad hebben om alle foto's te plaatsen.

Vandaag is een groot deel van de foto's weer bijgewerkt en kunt u uzelf of uw gasten terugzien op een van de vele feestfoto's.

10 oktober 2013 - Update websites


Deze week hebben onze websites Attracties.NU en Audio Vlaardingen een aantal updates gekregen.

Zo kunt u vanaf nu de transportkosten al berekenen terwijl u nog op de productpagina zit, en niet meer alleen tijdens het bestellen. In het bestelproces hoeft u niet langer uw volledige adres op te geven, maar volstaan postcode en huisnummer. Veel artikelen hebben ook een (duidelijkere) afbeelding gekregen, zijn er voor veel attracties handleidingen bijgevoegd en zijn de sites flink versneld door technische verbeteringen.

Er is dus een hoop werk verricht om het u als organisator van een leuk feest makkelijker te maken om informatie te verzamelen. Mocht u nog vragen hebben of aanvullingen willen zien op onze sites horen wij dat natuurlijk graag van u!

17 september 2013 - Beursagenda


In het laatste weekend van september gaan de bruidsbeurzen weer van start en trappen we af in de Jaarbeurs te Utrecht met de Love & Marriage beurs.

Voor een volledig overzicht van beurzen waar u al uw vragen op ons af kunt vuren over trouwen, muziek en entertainment verwijzen wij u graag naar onze beursagenda. WIj wensen alle bruidsparen heel veel plezier met de voorbereidingen en de voorpret en verwelkomen jullie graag in onze stand of op ons kantoor!

20 augustus 2013 - Kraambeurs Vlietland ziekenhuis


In de aanloop naar wederom een editie van de kraambeurs in het Vlietland ziekenhuis hebben we ons aanbod geboorte objecten uitgebreid met pluche geschenken en raamdecoratie.

Zo hebben we pluche safaridieren voor € 5,95 excl. verzenden per stuk en in een kadoset met 4 verschillende dieren. Ook 3D raambaby's en ooievaars kunt u nu bij ons huren of kopen voor een hele scherpe prijs. Neem gerust een kijkje in ons aanbod geboorte objecten.

26 juli 2013 - Handboogschieten


Middeleeuws vertier ende vermaeck! Word jij de nieuwe Robin hood of Wilhelm Tell? Daag jezelf en je vrienden, buren, collega's of familie uit voor een spannend toernooi en kom erachter wie de scherpschutter is met stalen zenuwen!

U begrijpt het al, we hebben ons aanbod weer uitgebreid. Dit keer met een pakket voor handboogschieten.
Dit pakket omvat:
2x boog rechtshandig
1x boog linkshandig
1x opvangnet
2x standaard met 2 doelpakken en 2 blazoenen
1x set pijlen

Wij adviseren u deze attractie met begeleiding door ons te boeken of zelf te zorgen voor een ervaren begeleider. Meer informatie bekijken en bestellen kan op Attracties.NU.

01 juli 2013 - Activiteiten organiseren


In Vlaardingen worden het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd door (sport)verenigingen, buurtbewoners en wijkcentra. Speciaal voor sport- en spelactiviteiten van minimaal 1,5 uur in de wijk bestaat de mogelijkheid een premie van maximaal €250,-- te ontvangen voor bijvoorbeeld het dekken van de kosten van een sporttrainer, het huren van speciale attributen en sportprijsjes.

Deze activiteiten kunnen voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn. Enkele voorbeelden: een skeelerwedstrijd, het oprichten van een wandelclub, een voetbaltoernooi voor de jeugd in de wijk, een jeu-de-boules-toernooi, een hardloopwedstrijd of Oudhollandse spelletjes voor de buurt.

Voel je je al aangesproken en wil je een initiatief indienen? Neem dan contact op met de wijkcoördinator via (010) 248 4000.

28 mei 2013 - Nieuw in de verhuur


Deze week hebben we ons aanbod attracties en partyverhuur uitgebreid. Diverse springkussens in thema, multiplay kussens en partytenten zijn op de site gezet. Zie hieronder een overzicht:

Springkussen Saloon
Springkussen Multiplay Octopus
Klimtoren Vuurtoren
Pannakooi
Partytent 12 x 6 meter

1 mei 2013 - Gratis transport attracties


Voor de huur van attracties hebben we nu een hele mooie aanbieding voor u. Bestellingen die vanaf 1 mei worden geplaatst met een orderbedrag vanaf € 350,- (excl. BTW) worden gratis bezorgd en opgehaald in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland!

Orders onder de € 350,- of in de overige provincies kunnen door ons worden bezorgd en opgehaald voor € 0,50 per kilometer. We rekenen dan geen voorrijkosten!

De aanbieding is niet geldig op de nationale feestdagen Nieuwjaarsdag, Koningsdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag. Tevens maken wij met u de afspraak voor bezorgen en afhalen.15 maart 2013 - Attractieverhuur Piet van Marion


Met trots kunnen we u melden dat ons aanbod attracties en partyverhuur flink is uitgebreid. Dat komt omdat wij Attractieverhuur Piet van Marion, al vele jaren het grootste afhaalcentrum voor attracties en spelen, hebben mogen verwelkomen in ons bedrijf.

Alle informatie over Attractieverhuur Piet van Marion en de voordelen van deze overname voor u vindt u hier op een rijtje:
Attractieverhuur Piet van Marion is verhuisd naar Vlaardingen!

Voor attracties en spelen in alle soorten en maten kunt u vanaf heden bij ons terecht!

12 februari 2013 - Bericht van de Sint!


Ze zijn nog maar net ons land uit, maar de discopieten Pesto & Tjesto hebben een fonkelnieuwe show klaarstaan om de kinderen te vermaken wanneeer Sinterklaas weer afreist naar ons koude kikkerlandje.

Zowel de klassieke show als de nieuwe show zijn hier te vinden:
Pesto & Tjesto - Classic
Pesto & Tjesto - The Remix

Wees er snel bij want voor je het weet neemt de Sint ze weer mee naar Spanje!

24 december 2012 - Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar


Fijnefeestdagen2013

14 december 2012 - Openingstijden en bereikbaarheid


Rond de feestdagen is het kantoor van Ocean Entertainment een aantal dagen gesloten.

Ocean Entertainment is gesloten op:

maandag 24 december
dinsdag 25 december
woensdag 26 december
maandag 31 december
dinsdag 1 januari

Op deze dagen is het kantoor gesloten, maar uiteraard gaat het entertainment en de verhuur gewoon door op deze dagen.
Afhaal- en retourafspraken proberen wij zoveel mogelijk buiten deze dagen om te plannen, maar indien noodzakelijk zullen deze afspraken ook op de dagen dat kantoor gesloten is mogelijk zijn.

Ook onze live chat is op deze dagen niet bereikbaar. Het telefoonnummer 010-4602547 wordt doorgeschakeld naar de noodlijn, welke u in dringende gevallen kunt bereiken.

Vanaf 2 januari staan wij weer op de normale tijden tot uw beschikking.

9 oktober 2012 - Pioneer CDJ 2000 Nexus


Pioneer heeft weer de nieuwe standaard in DJ-land neergezet. De CDJ 2000 heeft een opvolger gekregen en heet de CDJ 2000 Nexus. De speler is vanaf heden bij ons in de verhuur beschikbaar, meer informatie vindt u op Audio Vlaardingen.

De nieuwste telg uit de Pioneer familie is in staat om muziek af te spelen vanaf je tablet of smartphone via USB of WiFi. Ook Wireless Pro DJ Link, Slipmode, uitgebreidere Traktor-ondersteuning en de BeatSync zorgen er voor dat deze nieuwste speler weer zorgt voor nog meer ruimte voor creativiteit voor de DJ.

Ook is de DJ-set voorzien van de CDJ 2000 Nexus.

28 september 2012 - BTW tarief


De regering heeft besloten om per 1 oktober 2012 het algemene BTW-tarief te verhogen van 19% naar 21%. Omdat de BTW-tarieven bij wet geregeld zijn, is Ocean Entertainment net als alle Nederlandse bedrijven verplicht om te voldoen aan deze verhoging en vanaf die datum 21% BTW af te dragen.

Ocean Entertainment communiceert over het algemeen tarieven exclusief BTW naar zakelijke klanten en tarieven inclusief BTW naar particulieren. Voor zakelijke klanten heeft de wijziging dus geen invloed op de totaalprijs, behalve het geldende BTW-tarief.

Voor tarieven die gecommuniceerd zijn inclusief BTW, zoals veelal bij particulieren gebeurd, heeft dit als gevolg dat er door een BTW-verhoging van 2% een verhoging van de prijs inclusief BTW van 1,68% doorgevoerd moet worden. De overeengekomen totaalprijs inclusief BTW wordt dus per 1 oktober effectief met 1,68% verhoogd.

Het geldende BTW-tarief wordt wettelijk bepaald door de datum van levering. De BTW-verhoging is helaas dus niet te voorkomen door vervroegde betaling van uw order.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u nog vragen met betrekking tot het nieuwe BTW-tarief heeft.

8 september 2012 - Trouwbeurzen


Het beursseizoen staat weer voor de deur, en wij heten u natuurlijk weer van harte welkom in onze stand op de verschillende trouwbeurzen. Wij staan klaar voor al uw vragen, en adviseren u graag waar nodig. Vraag via de beurs een vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze beursaanbieding.

Daarnaast verzorgen wij op de Weddingfair te Den Haag en de Bruidsbeurs te Delta Hotel in Vlaardingen de techniek voor de modeshow, zodat u ook de nieuwste bruidsmode voor bruid en bruidegom kunt zien en beleven!

Kijk op onze beursagenda voor het overzicht.

15 juni 2012 - Glowsticks


Onze voorraad glowsticks is weer flink aangevuld! Naast de bekende kleuren geel, oranje, roze, rood, groen en blauw is er nu ook een kleurenmix te koop. De glowsticks zijn 20cm lang, worden geleverd met een koppeling om een armbandje te maken en zijn per 100 verpakt. Omdat we groot inkopen is de prijs ook weer aangepast naar beneden. Voor € 10,- incl. 21% BTW koopt u 100 glowsticks in een kleur naar keuze.

U kunt ze bij Audio Vlaardingen online bestellen.

01 juni 2012 - Voetbaldoel Opblaasbaar


In de aanloop naar het EK hebben we ons attractie aanbod iets completer gemaakt met een opblaasbaar voetbaldoel. Breng je vrienden, familie of collega's in de voetbalstemming met dit leuke spel voor jong en oud!

Meer info, afbeeldingen en bestelmogelijkheid op Attracties.NU.

14 mei 2012 - Kinderfeest Pakket


Zorg ook dat u er klaar voor bent deze zomer! Het weer wordt steeds beter en iedereen wil naar buiten. Dat merken we, aangezien de attracties van Attracties.NU erg in trek zijn. Vooral het Kinderfeest Pakket is erg in trek. Zorg dat u er op tijd bij bent om deze zomer nog tegen scherpe prijzen leuke buitenfeesten te organiseren!
Natuurlijk zijn er ook nog talloze andere mogelijkheden, kijk eens bij onze voordeelpakketten.

3 maart 2012 - Benefietactie Alpe d'Huzes


Vrijdag 16 maart heeft het team Dare 2 Care een benefietavond georganiseerd voor de Alpe d'Huzes in de nieuwe Vlaardingse uitgaansgelegenheid I-Cugini. Op deze avond staan diverse optredens gepland en zal Ocean Entertainment voor een groot deel het geluid verzorgen. Het doel van de deze benefietavond is uiteraard om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Voor meer informatie over dit goede doel kunt u kijken op www.opgevenisgeenoptie.nl.


28 februari 2012 - Trouwbeurzen


Afgelopen weekend hebben er twee bruidsbeurzen plaatsgevonden waar Ocean Entertainment op vertegenwoordigd was.  Zo waren wij te vinden op de bruidsbeurs in Maasland en op de Love & Marriage beurs te Utrecht. Aankomende zondag heten wij u weer van harte welkom op de Weddingfair te Sassenheim. 
De Love & Marriage beurs in Utrecht betekende de afsluiting van het seizoen voor wat betreft de Love & Marriage beurzen. Wij verwachten binnen een maand de nieuwe beurzen aan te mogen kondigen. 

Voor een actueel overzicht van alle beurzen waaraan wij deelnemen kunt u terecht op onze Beursagenda.

10 februari 2012 - Pioneer MEP-7000


Vandaag zijn er nieuwe Pioneer MEP-7000 dubbele CD/MP3/HD spelers binnengekomen. Deze alleskunner speelt bijna alles af. Moeiteloos speelt hij MP3's vanaf CD, DVD of USB af. Ook de 'ouderwetse' CD's zijn geen natuurlijk geen probleem. Ook zonder de CD/DVD unit kun je aan de slag, want de controller van de MEP-7000, de SEP-C1, is ook in combinatie met een PC of laptop te gebruiken voor bijvoorbeeld Traktor/VirtualDJ. 

Via onderstaande links kom je alles te weten over de apparaten:

Pioneer MEP-7000
Pioneer SEP-C1

24 december 2011 - Fijne feestdagen


Ocean Entertainment wenst iedereen sfeervolle kerstdagen en een feestelijk 2012!6 december 2011 - Cool 4 Kids on Ice

Dit jaar is Delta On Ice weer gestart. Er ligt een schaatsbaan bij het Delta Hotel te Vlaardingen. De opbrengsten van deze schaatsbaan gaan naar het goede doel, te weten het Hospice Nieuwe Waterweg Noord. Iedere woensdag van 14.00 - 18.00 verzorgt Ocean Entertainment de Cool 4 Kids. Een 4 uur durende kinderdisco, en iedereen is van harte welkom om gezellig mee te schaatsen, mee te zingen en mee te dansen op het ijs.

Kijk voor meer informatie, de agenda en prijzen op de site van Delta On Ice.

17 november 2011 - Schuimparty.net

Onze nieuwe website voor schuimparty's is vandaag online gezet. Er staat nu nog meer informatie over onze diensten op de site, overzichtelijke tarieven voor schuim, extra's en Drive-in Shows en tevens een foto-sectie. 

Zin in een bruisend schuimfeest gekregen? Ga snel naar de nieuwewww.schuimparty.net!

14 oktober 2011 - Ballonnen update

Er is de laatste tijd hard gewerkt aan het aanbod van ballonnen en de eyecatchers. Ballonnenbogen, bloemenballonnen en ballonslingers zijn toegevoegd. Ook voor openingen, uitreikingen of andere officiële aangelegenheden hebben wij een opblaasbaar kado of een champagnefles gevuld met heliumballonnen voor een feestelijk tintje.

U kunt op Attracties.nu terecht voor foto's en meer informatie.

21 september 2011 - Stokvangen Opblaasbaar

Enkele nieuwe attracties zijn deze week binnengekomen. De Stokvang spelen zijn uitgebreid met een opblaasbare variant en is verkrijgbaar in drie thema's:

Stokvangen Jungle Opblaasbaar
Stokvangen Sneeuw Opblaasbaar
Stokvangen Western Opblaasbaar

Voor alle informatie over de spelen, prijzen en afbeeldingen kunt u op de bovenstaande links klikken.
 

6 september 2011 - Poffertjes

Tijdelijke aanbieding: Huur in september en oktober een poffertjesplaat en krijg daar een gratis zak van 1 kg. poffertjesmix bij cadeau.

Met onze poffertjesplaat bakt u tot 50 poffertjes tegelijk, en voor de poffertjes maken we gebruik van eersteklas Koopmans Poffertjesmix. Voor een Poffertjes overzicht kijkt u op Attracties.nu.


16 augustus 2011 - Headsetmicrofoons

Weer een kleine uitbreiding van ons assortiment. Deze week zijn er nieuwe headset microfoons en bijbehorende bodypacks binnengekomen. Hieronder een overzicht:

Shure SLX1 draadloze zender
Shure WH20TQG headset microfoon
Shure SLX4e Ontvanger

Tevens hebben wij een complete set met de microfoon, draadloze zender en ontvanger voor u samengesteld:

Shure SLX WH20 Headset (Set)

U kunt de nieuwe producten ook vinden op de website van Ocean Entertainment onderVerhuur - Geluid.

22 juli 2011 - Bruidsbeurs bij Restaurant Zegers

Op 18 september vindt er een bruidsbeurs plaats bij Restaurant Zegers in Noordwijkerhout. Ocean Entertainment nodigt u uit om langs te komen in onze stand op deze bruidsbeurs. De toegang is gratis, en bij entree ontvangt u een gratis goody bag.

Bruidsbeurs te Noordwijkerhout - 18 september 2011

Onze volledige Beursagenda vindt u hier, en op de bovenstaande link vindt u alle informatie over de beurs, graag tot dan!

7 juli 2011 - Pioneer CDJ2000 en DJM900 Nexus

Eindelijk is hij binnen, de DJM900 Nexus. De langverwachte opvolger van de DJM800. Ter ere van dit heuglijke feit hebben wij een nieuwe DJ-set met de inmiddels vertrouwde CDJ2000's samengesteld en de diverse prijzen extra scherp gemaakt. 
Hieronder een overzicht:

Pioneer DJM900 Nexus
Pioneer CDJ2000
Pioneer DJM800
Pioneer CDJ1000 MKIII
DJ-Set 1 - Pioneer DJM800 + 2 x Pioneer CDJ1000 MKIII + Shure SM58
DJ-Set 2 - Pioneer DJM900 Nexus + 2 x Pioneer CDJ2000 + Shure SM58

30 juni 2011 - Dynacord Powermate 1000 MK3

Naast de Dynacord Powermate 1000 MK2 beschikken wij nu ook over de MK3 variant. 
De grote verschillen:
30% lichter
Meer vermogen, 2 x 1000 watt i.p.v. 2 x 700 watt
6 AUX-aansluitingen i.p.v. 4 op de MK2
USB interface
OLED display t.b.v. menu en effectselectie
100 standaard effecten en 20 instelbare effecten

De volledige lijst met verschillen en afbeeldingen vindt u op Audio Vlaardingen.

17 mei 2011 - Oud Hollandsche Spelen

Wederom een uitbreiding van ons assortiment. De volgende spelen zijn nieuw binnengekomen en in prijs verlaagd:

Balans / Wiebelbak
Bierpulschuiven
Sjoelbak Groot (5 meter)
Puntensjoelbak

6 mei 2011 - Levensgrote Spelen

De Levensgroot Spelen zijn uitgebreid en extra scherp voor u geprijsd. Vanaf vandaag beschikbaar:

Schaken Levensgroot
Dammen Levensgroot
Mikado Levensgroot
Boter, Kaas en Eieren Levensgroot
Hinkelen Levensgroot
Domino Levensgroot
Ringgooien Levensgroot
Kaartspel Levensgroot


We hebben ook gelijk een nieuw voordeelpakket voor u samengesteld. De spelen zijn voor iedere gelegenheid geschikt, zowel buiten als binnen. Veel plezier!

28 april 2011 - Springkussens

Deze week zijn er diverse nieuwe springkussens binnengekomen. Ook is ons aanbod vergroot met enkele nieuwe spelen en eyecatchers:

Springkussen Mini Circus
Springkussen met Zittende Clown
Springkussen Dolfijn
Springkussen Jungle
Springkussen Carrousel Super

Abraham en Sarah opblaasbaar 2,8 meter hoog
Baby opblaasbaar 3 meter hoog

Balgooien Clown opblaasbaar
Klittenbandboom Balgooien opblaasbaar
Ringgooien Neushoorn opblaasbaar
Mandjes Gooien opblaasbaar
Funslang
Springslang
Limbo

Alle attracties zijn terug te vinden op Attracties.nu en Audio Vlaardingen en op Ocean Entertainment onder Verhuur - Attracties.

13 april 2011 - Beursagenda update

Zojuist is de beursagenda weer voorzien van een update. De data van de Weddingfair en de Bruidsbeurzen in Maasland zijn voor dit jaar en begin volgend jaar bekend en vindt u in onze Beursagenda

Wij verwelkomen u graag in onze stand.

4 april 2011 - Partyverhuur

Ons aanbod van partyverhuur is de afgelopen weken weer flink uitgebreid. Hieronder een overzicht:

Partytent 6 x 3 meter Blauw / Wit
Terrasheater Electrisch 2000 Watt
Prikkabel 11,5 meter gekleurd

U vindt de partyverhuur ook onder Verhuur - Attracties - Partyverhuur en opAttracties.nu

25 maart 2011 - Verhuizing afgerond

Deze week is de verhuizing van Ocean Entertainment volledig afgerond en zijn we helemaal operationeel op ons nieuwe adres. Vanaf vandaag vindt u ons op:

Mercuriusstraat 45 
3133 EM Vlaardingen

De overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

18 maart 2011- Attracties.NU

Onze webshop Audio Vlaardingen heeft er een broertje bij gekregen. Op Attracties.nuvindt u ons aanbod van onze attracties, springkussens en spelen. 

Omdat de vraag naar attracties de laatste tijd enorm is toegenomen vonden we dat het tijd werd om voor de attracties een eigen webshop te maken. Houdt de website regelmatig in de gaten voor mooie aanbiedingen en uitbreidingen van het aanbod, welke u te zien krijgt op de Home pagina van Attracties.nu.

11 maart 2011 - Verhuizen

Het huidige pand van Ocean Entertainment heeft goed voor ons gezorgd de afgelopen jaren. Toch is het moment aangebroken om te gaan verhuizen, want het pand op de Arij Koplaan begint steeds voller te raken.

In de komende weken zullen wij druk bezig zijn met de voorbereidingen in ons nieuwe pand en de verhuizing zelf. Naar verwachting zal de verhuizing op 23 maart zijn afgerond. We blijven ondertussen wel bereikbaar en operationeel.

Ons nieuwe adres zal worden:

Ocean Enterainment
4e Industriestraat 13
3133 EK Vlaardingen

Wanneer de verhuizing afgerond is, berichten we daarover uiteraard weer op deze nieuwspagina.

9 maart 2011 - LED Aircones

Vanaf heden te huur op onze websites, de LED Aircone. De Aircones zijn 2.75 meter hoog en beschikbaar in een rechte uitvoering en als piramide. Door een RGB kleurenmixer kunnen de aircones bijna iedere kleur ingesteld krijgen. 

De Aircones kunnen op één kleur ingesteld worden, music triggered van kleur veranderen of via DMX volledig bediend worden. U vindt de Aircones onder andere opAudio Vlaardingen.


7 maart 2011 - Bruidsbeurzen weekend

Aankomend weekend is Ocean Entertainment te vinden op twee bruidsbeurzen.

12 & 13 maart 2011 - Love & Marriage Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht
13 maart 2011 - Weddingfair in De Oude Tol te Sassenheim

Wij verwelkomen u graag in onze stand voor meer informatie over onze Drive-in shows en live entertainment.

1 maart 2011 - Audio Vlaardingen op volle sterkte

Deze week zijn de nodige updates en verbeteringen afgerond voor Audio Vlaardingen. Vanaf vandaag is de website als vanouds weer te bereiken via www.audiovlaardingen.nl.

8 februari 2011 - Onderhoud Audio Vlaardingen

Deze week is de website van Audio Vlaardingen niet bereikbaar in verband met onderhoud aan de site. Natuurlijk kunt u via de website van Ocean Entertainment wel een offerte aanvragen. Tevens kunt u voor persoonlijk advies of vragen zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen.

Uiteraard informeren wij u zodra de werkzaamheden zijn afgerond aan de website van Audio Vlaardingen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

3 februari 2011 - Popcorn

Vandaag is er een fonkelnieuwe popcornmachine afgeleverd, samen met een authentieke popcornkar. Deze vindt u onder Lekkere Trek bij Verhuur - Attracties en opAudio Vlaardingen.

De nieuwe verlaagde prijs voor de machine, kar en de benodigde ingrediënten vindt u daar ook.

2 februari 2011 - Statafels

Gezien de stijgende vraag naar statafels hebben we besloten om ons aanbod uit te breiden. Vanaf heden zijn er nieuwe statafels beschikbaar. Het betreft statafels met een graniet-look tafelblad en zwart onderstel. De tafels zijn los te huur of in een statafel kar. Voor uw gemak hebben we ook een compleet pakket van 7 statafels in een kar samengesteld. Ook zijn stretchrokken voor de statafels beschikbaar.

De tafels, rokken en de combinatiesets vindt u onder Partyverhuur bij Verhuur - Attracties en ook op Audio Vlaardingen.

1 februari 2011 - Bruidsbeurs te Maasland

Met het succes van de Love & Marriage Beurs in Ahoy Rotterdam afgelopen weekend nog in gedachten bereiden we ons voor op de volgende bruidsbeurs. Aankomende zondag 6 februari is er weer een bruidsbeurs bij Willy's Trouwauto's in Maasland, en u bent natuurlijk weer van harte welkom. Wij informeren u daar graag over onze Drive-in shows en de nieuwe opstellingen. Entree is gratis, meer informatie vindt u hier.

27 januari 2011 - Nieuwe opstellingen

In de afgelopen weken is Ocean Entertainment druk bezig geweest met het aanpassen en aanvullen van zijn Drive-in shows. Voor sommige shows zijn de opstellingen gewijzigd, en wij hebben twee nieuwe opstellingen toegevoegd voor een completer aanbod.

De Drive-in shows Geluid en Budget zijn er vanaf nu in twee varianten. Beide zijn beschikbaar in een variant met baskasten en zonder baskasten.

De Drive-in show Klein en Standaard zijn aangevuld met 2 grote zwaailampen.

Als laatste is de Drive-in show Deluxe volledig voorzien van intelligent licht. De conventionele parren maken plaats voor moderne LED parren, alle statische lichteffecten zijn vervangen voor dynamische en veelzijdige Martin EFX effecten, de scanners zijn vervangen voor in totaal 4 Martin movingheads. Daarnaast is er een 3 kleuren lasertoegevoegd aan de show en is de Martin Atomic stroboscoop nog steeds van de partij.

6 januari 2011 - Co2 Jets

Wederom een uitbreiding van ons aanbod. Onder Verhuur - Effectmachines en op Audio Vlaardingen vindt u vanaf vandaag de Co2 Jets van MagicFX. Ook zijn diverse toebehoren als Co2 cilinders en slangen beschikbaar.

De Co2 Jets hebben een output van ongeveer 8 meter, en gaat gepaard met een hard suizend geluid voor een dubbel indrukwekkend effect. Er zijn twee cilinders beschikbaar, voor een effect van 60 seconden of voor 80 seconden.

3 januari 2011 - Confetti en streamer Powershot

Het nieuwe jaar begint goed met een uitbreiding van ons assortiment. De Powershot is vanaf heden beschikbaar. Met de Powershot kunt u één Electric Cannon met confetti of streamers afschieten. De Powershot is een alternatief voor de Shotbase 08 waarmee u tot 8 Electric Cannons tegelijk kunt afschieten. 

Het voordeel van de Powershot is dat u meerdere Powershots kunt combineren om een groter bereik te krijgen, en u vanaf meerdere plekken Electric Cannons kunt afschieten. Tevens kunt u de hoek van de Powershot aanpassen om beter te kunnen richten.

De Powershot vindt u onder Verhuur - Effectmachines en op Audio Vlaardingen.
Electric Cannons kunt u ook vinden onder Verhuur - Effectmachines en op Audio Vlaardingen onder Electric Cannons.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest