Home / Facilitair / Modeshows

MODESHOWS

Ocean Entertainment deelt graag zijn jarenlange ervaring als verzorger van modeshows met u. Wij denken met u mee over de catwalk, de geluidstechniek, de belichting van uw modellen en de audiovisuele aankleding.

Of het nu gaat om een kleinschalige kindermodeshow of een op maat gemaakt totaalconcept voor bijvoorbeeld bruidsmode, wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken. Wij passen de uitstraling en afwerking van de show zo aan dat deze naadloos aansluiten op het thema van uw modeshow. 

Voor de catwalk en de frontstage maken wij gebruik van Prolyte StageDex podium. Dit podium kan volledig naar eigen wens afgewerkt worden met een sjieke balletvloer of tapijttegels in verschillende kleuren. Ook de afrok van het podium kan in verschillende stijlen en kleuren geleverd worden om de stijl van de modeshow te accentueren.
Tevens wordt er gezorgd voor een afscheiding tussen frontstage en backstage door middel van theaterdoeken. 

Op Audio Vlaardingen vindt u meer informatie over de catwalk. Catwalks kunnen natuurlijk op maat worden samengesteld, voor een offerte voor uw evenement kunt u natuurlijk contact opnemen. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Ook kunt u de modeshow begeleiden met videomateriaal op beamerschermen of plasma tv. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor persoonlijk advies en een offerte op maat kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest