Home / Over Ocean / Medewerkers

HET TEAM VAN OCEAN ENTERTAINMENT
Team

Addie
van den Berg

Directeur / Eigenaar

Sinds 1997 werkzaam voor Ocean Entertainment. Vanaf 2001 is Addie de eigenaar. Naast vele zaken op kantoor nog actief als discjockey en geluidsman. Maar ook lichtshows programmeren, opstellingen uitdenken en uitlichten behoren tot zijn werkzaamheden.

Team

Karen
Keijzer

Entertainmentadviseur

Karen is actief als allround entertainment adviseur bij Ocean Entertainment. Veelal is zij de eerste stem die u aan de telefoon te horen krijgt.

Team

Ali
Tuzcu

Entertainmentadviseur

Naast het adviseren van klanten op het gebied van entertainment en verhuur is Ali verantwoordelijk voor het onderhoud en het technische gedeelte achter de schermen van Ocean Entertainment. Hiernaast is hij ook werkzaam als allround discjockey en geluidsman.

Team

Kevin
Vreugdenhil

Allround DJ

Naast zijn werkzaamheden als allround discjockey is Kevin achter de schermen veel bezig met het uitdenken van nieuwe idee├źn en uitbreidingen voor Ocean Entertainment. Houdt zich tevens bezig met marketing.

Team

Fred
Huisman

DJ en LJ

De dorpsoudste van het stel, met de ervaring en de kennis die daar bij past.

De golden oldies kennen geen geheimen voor Fred, maar als fervent feestganger kent hij ook de weg in de hits van nu, tien jaar geleden en nog eerder.

Fred is altijd en overal in voor een feestje!

Team

Davy
van Ewijk

DJ en technicus

Davy is een echte allrounder. Altijd al een passie voor geluid en techniek gehad, en een brede interesse qua muziekstijlen. Naast DJ en technicus is Davy ook actief als attractiebegeleider en bezorger. Overal waar entertainment nodig is, wil hij bij zijn!

Team

Lennart
Stolk

DJ en LJ

Lennart is een gedreven DJ met een passie voor het Nederlandse lied. Als de gelegenheid zich voordoet laat hij dat graag horen in zijn platenkeuze, maar ook als allrounder weet hij ieder feest weer op zijn kop te zetten met de geijkte hits uit alle windstreken en tijden. Als hij niet achter de mengtafel staat programmeert hij er lekker op los als ervaren lightjockey.

Team

Jan
van der Kuijl

Geluidstechnicus

Jan is de oprichter van Ocean Entertainment. In 2001 heeft hij Ocean Entertainment overgedragen aan Addie van den Berg.

Tegenwoordig is Jan nog actief als discjockey en geluidsman. Daarnaast houdt Jan zich bezig met reparaties en ontwikkeling van de shows.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest