Home / Drive-in Shows / Huwelijksfeesten

HUWELIJKSFEESTEN

Wij creƫren graag een bijzondere avond voor een bijzonder bruidspaar!

 

Met de Ocean Drive-in Show verzorgen wij graag de afsluiting van de dag van uw leven.
Met muziek zoals u dat wenst op een aangepast geluidsniveau zodat al uw gasten er plezier aan beleven.

VOORAFGAAND

We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een kennismakingsgesprek kunt u uw wensen aangeven.

Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen, als het even kan zorgen we ervoor dat het zelfs nog iets beter is.

Met de drive-in shows van Ocean Entertainment kunnen feesten voor zowel grote als kleine gezelschappen verzorgd worden. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met de grootte van de zaal.

TIJDENS DE AVOND

Tijdens de avond zullen onze ervaren discjockeys u een echt feest laten beleven.

Van de rustige achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zal onze allround discjockey, zonder pauze, verschillende muziek soorten de revue kunnen laten passeren. Uiteraard wordt hierbij veel rekening gehouden met de doorgesproken wensen. Verzoeknummers zijn ook altijd welkom.

Een mooie lichtshow en een goed getimede presentatie maken de feestavond compleet.
Waar nodig is zal de discjockey uw ceremoniemeester bijstaan in aankondigingen van bijvoorbeeld acts of toespraken.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Een perfecte uitbreiding op een huwelijksfeest is een spectaculaire bellenblaasmachine.
Dit effect geeft met duizenden bellen een magische en romantische sfeer.

Een goede aanvulling met een van onze artiesten behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in huis. Wij kunnen u helpen aan de meest uiteenlopende artiesten.
Een andere goede aanvulling is onze goochelaar Ace. Met close-up magie zal de tweevoudig Nederlands kampioen 'Close-up Magic' u en uw gasten keer op keer verbazen.

Uiteraard is het ook mogelijk om extra licht, geluid of beeld bij te boeken.
Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties. Prijzen van de extra mogelijkheden worden ook vermeld in onze offerte. Kijkt u voor een volledig overzicht van de shows bij de Ocean Drive-in Shows
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest