Home / Roadshows / Hollands Meezingfeest

HOLLANDS MEEZINGFEEST

Breng de Nederlandstalige toppers van vroeger samen in één groot feest!
Hollands Meezingfeest

Van Koos Alberts tot Willy Alberti, en van Ben Cramer tot André Hazes.

Speciaal voor de verzorgingstehuizen en de bejaardentehuizen heeft zanger Wally een show ontwikkeld waarin de grootste en de mooiste Nederlandstalige hits voorbij komen. Het Hollands Meezingfeest is een 2 uur durende show die vooral geboekt kan worden als middagprogramma.

Het Hollands Meezingfeest is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld de verzorgings- en bejaardentehuizen door de beschikbaarheid 's avonds èn overdag de gehele week, het aangepaste volume en het nostalgische repertoire wat voor alle gasten een feest der herkenning zal zijn. De ouderwetse levensliedjes, ballads en meezingers zullen voorbij komen zodat iedereen de mooie herinneringen kan ophalen tijdens een gezellig middagje of avondje uit!

Het Hollands Meezingfeest zal compleet met geluidsset geleverd worden en kan eventueel uitgebreid worden met een discjockey die voor en na de show achtergrondmuziek kan draaien. Zo hebt u een programma in huis waar uw gasten nog lang over zullen napraten!


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest