Home / Entertainment / Muzikanten / Glenn Helder

Drummer Glenn Helder

Over de artiest...

Glenn Helder is een bijzonder persoon, hij weet zichzelf continu te herontdekken en te verbeteren Geboren in een muzikale familie is hij zijn hele leven al omringd door alles wat met muziek te maken heeft. Zijn vader speelde al ruim 45 jaar in een band, zijn broer maakt deel uit van de band van Hans Dulfer. Glenn is een ervaren muzikant op een groot scala van instrumenten maar de drums liggen hem het dicht bij zijn hart. Als klein jochie rende hij vroeger na schooltijd naar huis om zo snel mogelijk weer plaats te nemen achter zijn drumstel.

Naast het drummen was Glenn al op vroege leeftijd helemaal gek van voetbal. Zijn talent bleef niet beperkt tot de muziek, door zijn snelle ontwikkelingen als voetballer werd dat talent al snel opgemerkt en maakte hij internationaal furore als profvoetballer.

Glenn heeft inmiddels de bal ingeruild voor zijn drumstel, om zo zijn andere passie met het publiek te delen; de drums. Zijn drumstel bespeelt hij als een voetbal, op gevoel. Door in te spelen op het publiek en mee te drummen met de beats van de DJ weet hij al snel zijn naam op de grootste feesten van Nederland te krijgen, zoals hij dat als voetballer ook deed.

Overal waar hij achter de drums zit weten mensen zijn muziek te waarderen. Zijn persoonlijke benadering van live percussie, in combinatie met de beats van de DJ, is dat het moet niet overheersen. Het moet nét dat beetje extra dimensie toevoegen en nooit de hoofdact zijn, maar een blend met de rest. Glenn Helder is een toegewijd en getalenteerd performer die speelt op feesten als Dance Valley, Beatlovers en Bloomingdale.

Glenn is een sfeermaker, en weet zich perfect aan te passen aan de gelegenheid.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

Glenn Helder speelt mee met de beats van de DJ. Op dancefeesten en bijvoorbeeld in de nachtclubs komt hij heel goed tot zijn recht.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest