Home / Roadshows / Fun & Partyshow

FUN & PARTYSHOW

Een complete avondvullende show waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

 

Fun & Paty Show

Uw feest begint al bij binnenkomst waar u door 2 breedgeschouderde security mannen wordt gecontroleerd op allerlei zaken, zelfs een busje deodorant wordt al als gevaarlijk wapen aangemerkt, waarop de betreffende gast in de boeien wordt geslagen. Of 2 Hippies die zelf nog niet eens weten of ze wel op het feest thuishoren.

Vanaf het begin al zorgt de DJ voor lekkere muziek, afgewisseld met een set livemuziek van Wally Preyll. Tussendoor wordt uw publiek steeds verrast door vreemde snuiters, zoals de dronken ober, de schoonmaker en andere animaties die Wally en zijn team doen.

Dan is het tijd voor de hoofdact… de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is hij… Belviz!! Samen met zijn prettig gestoorde gitarist. Binnen enkele ogenblikken staat uw feestlocatie geheel op zijn kop. Belviz die de hits van toen en nu, live op een geheel eigen en komische wijze ten gehore brengt. Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz maar al te graag zijn zijden sjaaltjes uit.

Het feest is nu in volle gang en dan wordt er door het feestteam nog een extra schepje kolen op het vuur gegooid, tijd voor Après-ski met veel feestmuziek en lekkere dance classics, onderleiding van Skileraar Waldo en “der Anton aus Tirol”.

De show komt met professioneel licht en geluid tot 400 personen en kan uitgebreid worden met extra geluid, licht en vele andere zaken zoals decors, een verlichte dansvloer, bellenblaas- en sneeuwmachines en een zangeres die geheel in stijl optreed.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest