Home / Drive-in Shows / Onze Drive-in Shows / Extra opties

EXTRA OPTIES

Maak het persoonlijk en pas de show naar eigen smaak aan

 

De Drive-in Shows van Ocean Entertainment zijn erg compleet in zowel licht en geluid. Om uw feest of evenement te voorzien van een spetterende sfeermaker hebben wij voor u een aantal extra opties in ons aanbod. 

U kunt de Drive-in shows uitbreiden met sfeerverhogende extra's of u kunt sommige onderdelen van de show omwisselen. Daarnaast hebben we hieronder ook een aantal mogelijkheden voor live entertainment voor u op een rijtje gezet.

De hieronder vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen zijn alleen geldig in combinatie met een Drive-in Show, voor de prijzen van losse verhuur kunt u hier terecht.

FINISHING TOUCHES : MAAK HET PERSOONLIJK
€ 50,-

Le Maitre Bubblemaster

Ideaal voor een romantische of juist feestelijke sfeer. Deze bellenblaasmachine zorgt voor een indrukwekkende sfeer tijdens de openingsdans of een afsluitingsnummer. Ook op het hoogtepunt van het feest is deze bellenblazer een sfeermaker en zorgt hij voor onvergetelijke foto's. De machine wordt geleverd met 5 liter bellenblaasvloeistof.

v.a. € 10,-

Confetti Shot

Een feestelijk tintje bij binnenkomst, op het hoogtepunt, of voor een spetterend einde. De confetti is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in vrolijke kleurenmix. Ook zilver of goud zijn beschikbaar. De Confetti Shot is een buis gevuld met confetti in een kleur naar keuze en een éénmalig te gebruiken CO2 patroon.

€ 15,-
Blacklight (400 Watt)

Niets is zo opvallend als een witte jurk onder deze lamp. Door de blacklight wordt wit nog veel witter waardoor bijvoorbeeld de bruidsjurk extra opvalt. Ook fluorescerende objecten springen door de blacklight direct in het oog.€ 10,-
Glowsticks (100 stuks)

Voor magische momenten aan het begin, tijdens of aan het eind van uw feest zijn glowsticks een ideale toevoeging. De glowsticks zijn te gebruiken als staafje, of als armband of ketting met de bijgeleverde koppelbusjes. Een leuk brilmontuur is ook verkrijgbaar€ 50,-
3 Kleuren Laser

Spectaculaire 3 kleuren lasershow, die een onuitwisbare indruk achter laat! Door de combinatie van de rode en de groene laser ontstaat er een driekleuren lasershow in de kleuren rood, groen en geel. De show is volledig aan te passen aan de muziek met rustige programma's en de spetterende snelle effecten voor op het hoogtepunt van uw feest.

€ 25,-

EFX 500 / 600

Een veelzijdig lichteffect, dat zowel danvloer als muren en plafonds kan opsieren voor een mooi decoratief effect. Doordat de lichtjockey dit apparaat volledig kan bedienen kan het lichteffect gebruikt worden voor een rustige vooravond, maar zorgt de EFX ook voor een wauw-moment op het hoogtepunt van uw feest.

v.a. € 7,50

Spiegelbollen

Spiegelbollen maken de lichtshow of de lasershow extra indrukwekkend door prachtige reflecties. Ook brengt het gelijk de ouderwetse discosfeer met zich mee voor een onvergetelijk feest.
Spiegelbol (doorsnede 30 cm) € 7,50 
Spiegelbol (doorsnede 40 cm) € 10 € 90,-

Movingheads Martin Mac250 Krypton (2 stuks)

Chic en dynamisch licht met volledige bewegingsvrijheid.

€ 50,-
6 LED Floorparren

Met LED Floorparren zorgt u voor mooie verlichting voor het uitlichten van muren, pilaren of andere objecten in en om de feestzaal.
LED floorparren zorgen voor meer kleur in uw feestzaal, maar u kunt ze ook gebruiken om eyecatchers uit te lichten.€ 50,-
Rode loper met afzetpalen

Zorg voor een entree die zowel u als uw gasten niet snel vergeten!
Met een rode loper en chique afzetpalen tovert u de binnenkomst om tot een ware happening. De rode loper is 5 meter lang en 1 meter breed.
v.a. € 12,50
Moonflowers

De moonflowers zijn al vele jaren een van de meest gebruikte lichteffecten. De witte stralen die speels meedraaien met de rest van de lichtshow zorgen voor een ouderwetse sfeer, die er prachtig uit komt wanneer deze begeleidt wordt met een klein beetje rook.
Moonflower 2 stuks € 12,50 


€ 100,-
42" Plasma T.V.

Laat dan foto's of video's zien op een grote t.v. in de zaal of entree voor een persoonlijk tintje. Ideaal om foto's van uw huwelijksdag, jeugdfoto's van de jarige of personeelsfoto's op een bedrijfsfeest te laten zien. De t.v. kan geleverd worden met een voetsteun, met haken zodat deze in de truss van de lichtshow kan worden opgehangen of in een staande truss.


€ 40,-
2 x Sneeuwmachine (incl. 2 ltr. sneeuwvloeistof)

Met een sneeuwmachine barst het feest pas echt los. De hoeveelheid sneeuw die deze machines de lucht in spuiten zorgt voor een wow-effect waar nog lang over zal worden nagesproken. De sneeuwmachines worden geleverd met 2 liter vloeistof die sneeuw produceren zonder de nadelen van echte sneeuw. De vloer wordt niet glad, en niet koud!


€ 127,50
Beamer met rolscherm

Geef uw feest een persoonlijk tintje door uw foto's of video's op groot scherm te laten zien tijdens het feest. Of gebruik het scherm om uw presentatie of speech van toepasselijk beeldmateriaal te voorzien.€ 160,-
Karaoke

Maak van uw feest een interactief meezingfeest. Uw gasten kunnen de beste Hollandse en Engelstalige hits uitzoeken uit één van onze mappen, en zichzelf opgeven via de aanmeldformuliertjes. De karaoke set wordt geleverd met twee monitoren zodat iedereen kan meekijken en genieten.


v.a. € 155,-
Trusscarré

Een trusscarré vol met de meest spectaculaire lichteffecten. Deze lichtshow wordt aangepast aan de zaal en natuurlijk aan uw wensen. Een trusscarré is bijzonder geschikt voor uitgebreide lichtshows met scanners of moving heads. Ook effectmachines als sneeuwmachines en confettishooters kunnen geplaatst worden.


v.a. € 60,-
Podium

Als u de Drive-in Show, band of sprekers het middelpunt van de aandacht wilt laten zijn is een podium onmisbaar.

Podium 3 x 2 meter € 60,-
Podium 4 x 3 meter € 120,-


v.a. € 50,-
Sterrendoek

Voor een mooi decor achter de Drive-in Show, of bij uw diner is een sterrendoek de ideale manier om een kale muur te camoufleren. Het sterrendoek is verkrijgbaar in de volgende maten:

Sterrendoek achter DJ-meubel 6x3 mtr. € 50,-


€ 40,-
LED Aircone 2.75 meter hoog recht (2 stuks)

Zorg voor een schitterende entree, of een sfeervolle aankleding van uw feestzaal met deze Aircones. Ze kunnen in bijna alle kleuren vast worden ingesteld, in een automatisch programma van kleur wisselen of door de lichtjockey worden bediend zodat de Aircones onderdeel zijn van de lichtshow.


€ 40,-
LED Aircone 2.75 meter hoog piramide (2 stuks)

Zorg voor een schitterende entree, of een sfeervolle aankleding van uw feestzaal met deze Aircones. Ze kunnen in bijna alle kleuren vast worden ingesteld, in een automatisch programma van kleur wisselen of door de lichtjockey worden bediend zodat de Aircones onderdeel zijn van de lichtshow.


MIX IT UP! : DE SHOW NAAR UW WENS AANPASSEN
€ 35,-
Bellenblaasmachine i.p.v. rookmachine

Vervang de rookmachine uit de Ocean Drive-in Show voor een bellenblaasmachine.

€ 35,-
Hazer i.p.v. rookmachine

De Hazer is een perfect alternatief voor een rookmachine. De Jem K1 Hazer verspreidt een perfect dunne hazelaag. Door de egale en dunne verspreiding van de rook komen de lichteffecten echt tot leven en hebben uw gasten geen last van een benauwend rookgordijn.


€ 35,-
LED parren i.p.v. conventionele parren

Wilt u de conventionele parren vervangen voor moderne, strakke LED parren? Dat kan! De LED parren kunnen bijna iedere kleur aannemen.
€ 10,-
EFX 500 i.p.v. stroboscoop

Zitten uw gasten niet te wachten op een drukke, felle stroboscoop? Gebruik dan een EFX 500 om de lichtshow minder 'flitsend' te maken, maar wel dynamischer en kleurrijker.FLEXIBILI-TIJD


€ 75,-
Extra Draaiuur

Kan het feest u niet lang genoeg duren? Wordt het hoe later, hoe gezelliger? Of wilt u sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw diner? U kunt direct beslissen om een extra uur te boeken, of van tevoren aangeven dat u verwacht dat uw feest langer dan gepland kan duren en op de feestavond beslissen hoe laat het wordt.€ 35,- per wachtuur
Wachtuur

Wilt u de vroege vogels op uw feest niet laten meegenieten van het opbouwen, of na het feest rustig afscheid nemen van uw gasten? Laat de Drive-in show iets eerder opbouwen, of later afbreken.v.a. € 100,-
Sjouwhulp

Moet het feest naar een hoger (of lager) niveau? Voor trappen vanaf 5 treden zal er extra sjouwhulp en tijd nodig zijn voor op- en afbouw. Geeft u wel tijdig door dat op uw locatie een trap aanwezig is? Dan kunnen wij hiermee rekening houden, zodat uw feest op tijd start.

4 % van het totaalbedrag
Annuleringsvoorziening

Om een goed feest te organiseren moet u overal rekening mee houden. Ook met de kans dat, om welke reden dan ook uw feest niet kan doorgaan. Met onze annuleringsvoorziening kunt u tot 24 uur voor het optreden kosteloos de Ocean Drive-in Show annuleren.


LIVE ENTERTAINMENT


P.O.A.
Optreden Artiest

De combinatie van een diskjockey met een zanger of zangeres heeft zich keer op keer bewezen als doorslaand succes. U kunt de Drive-in Show combineren met een live optreden naar keuze. Kiest u voor een sfeervolle jazzy zanger of een gezellige Hollandse Hit-zanger? Voor een prijsopgave en de mogelijkheden kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons.


v.a. € 579,-
Optreden Goochelaar

Laat u meenemen in de wereld van magie, met veelvoudig Nederlands kampioen Close-up magic: Ace! Ace kan uw gasten verbazen en versteld laten staan door zijn acts die prijzen hebben gewonnen en de hele wereld over zijn gegaan. Door zijn ervaring in onder andere Spanje, Frankrijk en Amerika is een optreden van Ace een absoluut spektakel.

v.a. € 395,-
Optreden Saxofonist

Met een saxofonist zorgt u voor nog meer sfeer en interactie. Door jarenlange ervaring is de saxofonist inzetbaar op alle soorten feesten. In de vooravond zorgt de saxofonist voor jazzy sfeer, hij zal uw openingsdans een unieke twist geven en meeswingen op het hoogtepunt van het feest. Zo zullen de mensen het nog lang over uw unieke feest hebben!

P.O.A.
Optreden Percussionist

Samen met de DJ zal de percussionist de muziek naar een hoger niveau brengen. De interactie tussen deze twee zorgt voor een unieke sfeer op uw feest. De percussionist kan zich aanpassen aan de muziek, waardoor hij voor ieder feest inzetbaar is. De combinatie van een DJ met percussionist en saxofonist staat ook garant voor een sprankelend feest.

€ 100,-
Inprikkosten Band / Artiest

Indien u extern geboekt professioneel entertainment hebt op uw feestavond, kunt u er voor kiezen om deze act gebruik te laten maken van onze geluidsset. Hiermee bespaart u niet alleen ruimte doordat u geen dubbele apparatuur hoeft neer te laten zetten. Vaak kan een artiest ook goedkoper zijn als hij geen geluidsapparatuur hoeft mee te nemen.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest