Home / Drive-in Shows / Bedrijfsfeesten

BEDRIJFSFEESTEN

Entertainment voor iedere branche.

 

Voor uw bedrijfsfeest zijn er talloze mogelijkheden. Denk hierbij aan een chique borrel met een DJ, LED eyecatchers en bubbels of een Hollands themafeest met Oud-Hollandsche spelen. In alle sferen en thema's kunnen wij uw bedrijfsfeest verzorgen. Wij kunnen het gehele feest van A tot Z voor u regelen, maar u kunt bijvoorbeeld ook alleen het entertainment aan ons overlaten

VOORAFGAAND

Wij vinden de aanloop tot een evenement of feest even belangrijk als het feest zelf. Het is belangrijk dat u zonder zorgen uw evenement kunt regelen. We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. 

In een kennismakingsgesprek geeft u aan wat uw wensen zijn.
Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen, als het even kan zorgen we ervoor dat het zelfs nog iets beter is. 

TIJDENS DE AVOND

Ocean Entertainment verzorgt bedrijfsfeesten op maat. Of u nu alleen een drive-in show en entertainment wilt of een compleet aangekleed feest met een thema en decors. Het is allemaal mogelijk.

De Ocean Drive-in show kan bedrijfsfeesten verzorgen van 25 tot 2500 personen.
Met een ervaren discjockey, een strakke geluidsset en een schitterende lichtshow weet u dat u kwaliteit in huis haalt. 

Graag informeren wij u over de mogelijkheden die u heeft met onze discjockeys en technici.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast de drive-in show is het uiteraard mogelijk om extra entertainment bij te boeken. Enkele voorbeelden zijn een zanger of zangeres, een goochelaar of dance-acts.

Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties.

Naast extra entertainment kan Ocean bijvoorbeeld ook de catering voor u verzorgen.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest