Home / Over Ocean / Medewerkers

HET TEAM VAN OCEAN ENTERTAINMENT
Team

Addie
van den Berg

Directeur / Eigenaar

Sinds 1997 werkzaam voor Ocean Entertainment. Vanaf 2001 is Addie de eigenaar. Naast vele zaken op kantoor nog actief als discjockey en geluidsman. Maar ook lichtshows programmeren, opstellingen uitdenken en uitlichten behoren tot zijn werkzaamheden.

Team

Karen
Keijzer

Entertainmentadviseur

Karen is actief als allround entertainment adviseur bij Ocean Entertainment. Veelal is zij de eerste stem die u aan de telefoon te horen krijgt.

Team

Ali
Tuzcu

Entertainmentadviseur

Naast het adviseren van klanten op het gebied van entertainment en verhuur is Ali verantwoordelijk voor het onderhoud en het technische gedeelte achter de schermen van Ocean Entertainment. Hiernaast is hij ook werkzaam als allround discjockey en geluidsman.

Team

Kevin
Vreugdenhil

Allround DJ

Naast zijn werkzaamheden als allround discjockey is Kevin achter de schermen veel bezig met het uitdenken van nieuwe ideeën en uitbreidingen voor Ocean Entertainment. Houdt zich tevens bezig met marketing.

Team

Robin
Dijkman

Allround DJ

Robin is hét nieuwe talent in de DJ-wereld. Of het nu gaat om de gezellige dance classics of de heetste hits van dit moment, DJ Robin maakt van iedere gelegenheid een topfeest!

Team

Ricardo
Weijmans

DJ en technicus

Ricardo is een echte geluidsfreak. Altijd al een passie voor geluid en techniek gehad. Hij kwam binnen als stagiair voor podiumtechniek maar raakte vanaf dag 1 al verslingerd aan het draaien van muziek. Van rock & roll tot tropisch, en van Nederlandstalig tot house weet hij zijn publiek altijd mee te krijgen in het feestgedruis. Hiernaast doet Ricardo veel voor Ocean als geluidstechnicus.

Team

Lennart
Stolk

DJ en LJ

Lennart is een gedreven DJ met een passie voor het Nederlandse lied. Als de gelegenheid zich voordoet laat hij dat graag horen in zijn platenkeuze, maar ook als allrounder weet hij ieder feest weer op zijn kop te zetten met de geijkte hits uit alle windstreken en tijden. Als hij niet achter de mengtafel staat programmeert hij er lekker op los als ervaren lightjockey.

Team

Fred
Huisman

DJ en LJ

De dorpsoudste van het stel, met de ervaring en de kennis die daar bij past.

De golden oldies kennen geen geheimen voor Fred, maar als fervent feestganger kent hij ook de weg in de hits van nu, tien jaar geleden en nog eerder.

Fred is altijd en overal in voor een feestje!

Team

Jan
van der Kuijl

Geluidstechnicus

Jan is de oprichter van Ocean Entertainment. In 2001 heeft hij Ocean Entertainment overgedragen aan Addie van den Berg.

Tegenwoordig is Jan nog actief als discjockey en geluidsman. Daarnaast houdt Jan zich bezig met reparaties en ontwikkeling van de shows.


Team

Carla
Drenth

Entertainmentadviseur

Carla is ons nieuwe gezicht op kantoor en kan u helpen met het invullen van alle evenementen. Ze is een expert op het gebied van attracties, spelen en partyverhuur. Of het nu gaat om een klein springkussen voor in de achtertuin of een complete sport- en speldag met hindernisbanen, draaimolens en het stillen van de lekkere trek, Carla adviseert u graag over de invulling en planning!

Team

Chris
Ruijgers

Rodeostiertemmer

Om alle attracties in topconditie te houden schakelen we onze rodeostierentemmer Chris in. Chris zorgt er voor dat alle attracties, spelen en partyverhuur voor iedere klant in topvorm de deur uit kunnen.

Zowel technisch onderhoud, transport, op- en afbouw en advies aan zijn collega's zijn de dagelijkse taken van Chris. Ook is hij onze IT-held!

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest